Monica Gabor, primele declaraţii despre mutarea fiicei sale în America! Irinel Columbeanu o să rămână fără cuvinte când o să audă asta

Monica Gabor şi-a făcut un viitor în State şi, după vizita din vară a lui Irinel Columbeanu şi a fiicei lor în State, toţi se aşteaptă la următoarea mutate. Fosta doamnă Columbeanu a pus punctul pe ”i” şi a lămurit situaţia Irinucăi.

Monica Gabor este extrem de activă în ultimele zile pe o aplicaţie de livestreaming unde intră pentru a vorbi cu fanii. Întrebată despre relaţia cu Irinel Columbeanu, fotomodelul a spus că acesta este un tată perfect din toate punctele de vedere.
Cât despre zvonurile mutării fiicei sale în America, Moni a spus că nu poate face asta pentru că Irinuca are viaţa ei în România, însă este binevenită oricând în vizită.
”Tatăl ei (n.r., tatăl Irinei) este extraordinar, este perfect din toate punctele de vedere. Nu am mai văzut un tată extrem de dedicat aşa cum este el, au o relaţie foarte apropiată. Oricând îşi doreşte să vină în America o aştept cu mare drag, o las pe ea să vină din proprie iniţiativă aici la mine, nu am forţat niciodată nota cu nimeni, nici măcar cu ea , chiar dacă este fiica mea. Cu toate că suntem foarte apropiate, de obligat sau să -i spun ”Vai! Vino în America pentru că te iubesc foarte mult şi îmi este dor de tine”. Nu aş putea să fac asta pentru că ea are o viaţă foarte bună în România. Vorbim tot timpul, pe tot felul de platforme online sau la telefon. Chiar ieri am vorbit cu ea, în weekend vorbim mai mult pentru că în timpul săptămâni ea merge la scoală şi este ocupată şi eu nu vreau să o deranjez”, le-a spus Monica Gabor prietenilor care au intrat şi au vorbit cu ea în sesiunea de livestreaming.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *