Ce fel de vecin ești?

Ce fel de vecin ești?(varianta pentru ea)

Bârfometrul este un instrument științific pus la punct de cunoscutul Institut de Cercetare Psihologică din Uganda și adaptat de redacția noastră realităților ieșene. El dă rezultate exacte cu privire la subiectele de bârfă pe care le oferi celor din jur. Răspunzând la aceste întrebări vei putea ști care sunt principalele subiecte de bârfă despre tine!

1. În ultimul an, ai fost văzută de vecini purtând mai mult de zece perechi de încălţări?

2. Usuci rufe pe o frânghie în faţa blocului sau în curte?

3. În ultimul an, te-a prins cineva spionând pe vizor sau cu un binoclu în curte?

4. Ai vreun animal de casă care deranjează vecinii?

5. Când faci mâncare, se simte mirosul până măcar pe holul blocului?

6. Te-a văzut cineva ieșind din alt apartament decât din cel propriu după ora opt seara?

7. Ai lovit în parcare maşina vreunui vecin?

8. Eşti văzută încărcată cu sacoşe de măcar trei ori pe săptămână?

9. Vii întotdeauna de la serviciu mai devreme decât soţul tău?

10. Foloseşti îndeajuns parfum încât mirosul lui să persiste şi după ce cobori din lift?

 

Rezultatul testului poate fi calculat extrem de simplu:

Dacă ai acumulat mai multe răspunsuri de Da, atunci vecinii cred despre tine că ești o femeie cu ochi alunecoşi, care nu ştie decât să se împopoţoneze şi să se ocupe de treburile casei, fără cine ştie ce aptitudini de gospodină sau de şofer, ţinută sub papuc de un soţ tiranic, cu care nu îndrăzneşte să se certe. Vecinii nu vor ezita să spună de asemenea că e dubios de unde ai atâţia bani să dai pe haine şi parfumuri şi implicit vor bănui o legătură extraconjugală, eventual chiar cu unul dintre ei. Să nu te mire dacă o să te mai fluiere câte unul, iar altul o să-ţi facă chiar cu ochiul.

Dacă ai acumulat mai mulți de Nu, atunci se va spune că eşti o creatură rece pe care nu o interesează deloc ce se întâmplă în casă, nu spală, nu găteşte şi îşi domină soţul. N-ar fi de mirare ca în familia voastră să se mănânce doar sendvişuri gata preparate, cumpărate în pungi de la supermarket. Vecinii cred de asemenea că n-ar strica să fii ceva mai stilată şi că aptitudinile tale de şofer lasă mult de dorit (tocmai de aceea poţi lovi liniştită una-două maşini în parcare: nu le vei schimba părerea).

Dacă numărul răspunsurilor de Da este egal cu cel al celor de Nu, atunci sunteţi un fenomen rar şi presupunerea redacţiei noastre este că locuiţi singură şi aţi trecut binişor de 75 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *