Ce i-a replicat Mihai Gâdea, îmbrăcat la patru ace, unui invitat care a spus că ”sub costume, oamenii pot fi gunoaie”

Cezar Avramuţă, cunoscut drept ”stegarul dac”, a fost invitat luni seară la Antena 3, pentru a povesti momentele în care a fost dus la spitalul de psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală, după ce s-a urcat pe Casa Radio şi a ameninţat că se sinucide.

La un moment dat, Cezar Avramuţă i-a spus prezentatorului Mihai Gâdea că ”sub costume, oamenii pot fi gunoaie”.

În acel moment, Mihai Gâdea, care era îmbrăcat la costum, i-a replicat: ”Şi eu aş purta ie, dacă aş putea”.

La interviul de la Antena 3, Cezar Avramuţă a venit îmbrăcat cu o bluză albă şi cu pantaloni scurţi. În studio a fost prezent şi pensionarul Alexandru Anghel, fost ofiţer al Armatei Române, care ar fi fost agresat de Poliţie după ce a încercat să intervină în favoarea lui Avramuţă, în conflictul cu forţele de ordine.

În emisiunea ”Sinteza zilei” de luni seară, Cezar Avramuţă a fost prezentat drept ”port-drapelul mişcărilor de stradă din ianuarie 2012”, cele împotriva guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu.

„Eu personal şi mulţi dintre români se simt apăraţi de Antena 3. Simţim că în dumneavoastră avem reprezentanţi de nădejde ai apărării acestor principii”, a declarat Cezar Avramuţă în cadrul emisiunii.

De asemenea, într-o intervenţie, Mircea Badea a declarat că e mai grav ce a păţit Cezar Avramuţă decât cazul Charlie Hebdo din Franţa. ” Nu văd nici o diferenţă între ce s-a întâmplat în Franţa la Charlie Hebdo şi ceea ce s-a întâmplat aici: au încercat să îl bage la nebuni, adică să nu îl împuşte, ci să îl tortureze (n.r. pe Avramuţă). Acolo erau nişte terorişti, aici sunt instituţiile statului. Mult mai grav când sunt instituţiile statului. Preşedintele ţării e preocupat că nu i-a spus premierul unde se duce la meci”, a spus Badea.

„Vă aduceţi aminte de Ion Raţiu în 1990? A spus că se va bate până la ultima picătură de sânge ca ceilalţi să aibă dreptul să nu fie de acord cu el. Omul asta este cu un steag şi vorbeşte despre lucrurile în care crede? E ceva rău în asta? E demnitate totală”, a încheiat Mihai Gâdea emisiunea în care au mai fost invitaţi Mugur Ciuvică şi primarul din Craiova, Lia-Olguţa Vasilescu.

Sursa: Gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *