Ce isprăvi mai fac nevestele?

Un cetăţean, rus la origine, avea să piardă pariul cu soarta la ruleta rusească, din cauza propriei… consoarte. Soţia, o tânără focoasă din Iaşi în căutare de senzaţii tari, avea să fie cea care îi pregătise un somn profund cu ajutorul somniferelor, se înţelege. Dar, de la ce a pornit totul?

Crezând că şi-a găsit jumătatea, bărbatul, să-i zicem Igor, a dăruit sufletului-pereche, numită Mirabela (nume fictiv), tot ce avea mai scump pe lume. Dar, pe lângă toată dragostea şi afecţiunea cu care o înconjurau braţele sale puternice de luptător K1, Igor i-a dăruit proaspetei soţii şi un salon de înfrumuseţare complet mobilat şi utilat. Cum soţul iubitor avea mai mult de treabă în deplasare, mirobolanta Mirabela se plictisea enorm. Aşa că, de ceva vreme, frecventa cu patimă cluburile de fiţe din Iaşi. Inevitabil, aceasta era curtată constant de băieţii dornici de aventură. Cu greu dar, totuşi, cam prea lejer, Mirabela a cedat în final unui astfel de crai, de care s-a şi îndrăgostit, nebuneşte chiar.

Tânărul a cam tremurat când  a auzit cu cine este căsătorită noua sa cucerire şi nu a mai vrut să se întâlnească cu ea. Femeia disperată i-a promis amantului său că soţul nu îi va deranja niciodată atunci când ei se vor întâlni, spunându-i că se va ocupa personal de acest lucru.

Aşa că, de fiecare dată când cei doi urmau să se întâlnească, fata îi punea în băutură soţului încornorat o infimă cantitate de somnifere, cât să stea liniştit…amantul. Planul a mers strună! Până într-o seară, când Igor a venit cam băut acasă. Alcoolul şi somniferele, s-a dovedit!, nu fac casă bună şi astfel, rusnacul nostru s-a trezit… pe patul de spital.

După ce a aflat motivul pentru care s-a simţit atât de rău, Igor s-a retras în linişte din căsnicia palpitantă. Rănit profund în amorul propriu de luptător K1, acesta a găsit, totuşi, tăria şi forţa interioară, lăsându-i fostei soţii salonul de care Mirabela se ocupă şi acum.

La aproape doi ani după cele întâmplate, în zilele noastre, frumoasa ieşeancă şi-a găsit un nou iubit. L-a angajat la ea în salon pe post de manechin (sau ce-o fi el) şi, dacă nu-i pune şi ăstuia somnifere în băutură, cu siguranţă îi va prinde bătrâneţea împreună. Asta, poate, până reuşeşte el să citească tot prospectul de pe cutia cu „verde de Paris”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *