Ce manichiură se mai poartă?

În ultima vreme, femeile au din ce în ce mai mult curaj să încerce diverse modele şi mărimi ale unghiilor, cât mai sofisticate, mai lungi şi mai colorate.

Pentru a afla care sunt ultimele tendinţe în manichiură, am stat de vorbă cu Andra Pavel, o studentă care lucrează în acest domeniu.

Chiar dacă face asta din pură pasiune şi nu neapărat pentru bani, Andra a ştiut „să fure“ meserie de la cea la care „îşi făcea“ ea unghiile şi aşa s-a apucat să facă modele pe unghii naturale.

Andra ne-a spus că nu te poţi împotrivi gusturilor unei persoane, femeile obişnuind să-şi creeze propria lor modă, neţinând cont de tendinţele din caest domeniu.

,,Le propun tuturor doamnelor şi domnişoarelor să aibă grijă de modul în care arată unghiile, pentru că manichiura este cartea de vizită a unei persoane”, ne spune Andra.

În ceea ce priveşte manichiura, totul este foarte simplu, mai ales că este suficient să te îngrijeşti de unghii măcar o dată pe lună.

Din lipsă de bani, Andra nu intenţionează să îşi deschidă un salon momentan, preferând să lucreze deocamdată pe cont propriu.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *