Ce nu suportă bărbații la o femeie

Oricât ai fi de frumoasă sau de deșteaptă, s-ar putea să ai anumite obiceiuri care să îl scoată din sărite pe iubitul tău. Vezi ce nu suportă bărbații la o femeie.

Lipsa de umor

Bărbații nu suportă femeile fără simțul umorului. Oircât ai fi de inteligentă, dacă ești mereu serioasă, s-ar putea să rămâi singură. O femeie amuzantă este irezistibilă!

Drama

Femeile se plâng mai mult decât bărbații, dar dacă faci o tragedie din orice, s-ar putea să îi scoți din sărite. În plus, le place să știe că te simți protejată în preajma lor, iar dacă nu reușesc să facă asta, sunt frustrați și nefericiți.

Petreci prea mult timp în fața oglinzii

Iubitul tău vrea să fii frumoasă și îngrijită, însă dacă stai de fiecare dată câteva ore în fața oglinzii, înainte să ieși din casă, fii sigură că este cu nervii la pământ. Grăbește procesul de înfrumusețare și nu uita că naturelețea este cea mai puternică armă de seducție.

Ești foarte geloasă

Poate fi drăguț să îi arăți că nu îți place când îl sună colega de birou, dar fără să faci o dramă din asta. Când insiști, însă, pe această temă și ajungi să îi controlezi fiecare pas, situația devine foarte stresantă. Încearcă să te abții și să nu crezi că orice femeie din preajma lui este o amenințare a fericirii voastre.

Bârfești prea mult

Nimănui nu îi plac bârfitorii, dar bărbații chiar nu suportă să te audă vorbind de alții. Păastrează aceste discuții despre alții pentru prietenel tale cele mai bune, el nu trebuie să știe chiar tot ce îți trece prin cap.

Vorbești cu fostul iubit

Bărbații îți pot accepta foarte multe, dar nu te vor ierta niciodată dacă vorbești cu fostul iubit. Asigură-te întotdeauna că rupi orice legătură cu fostul, înainte să intri într-o relație nouă. Dacă rămâneți prieteni, asigură-te că actualul tău iubit știe și acceptă asta.

Lipsa de cultură

Bărbații își pierd interesul pentru o femeie care nu are cultură generală. Încearcă să fii mereu informată, citește și lărgește-ți zilnic orizontul. Te va ajuta pe tine și îi va atrage pe ei!

Cicăleala

Nimic nu este mai enervant ca o femeie care vorbește încontinuu pe același subiect, îi cere să facă tot felul de lucruri și se plânge constant că nu primește atenția meritată. Fii drăguță cu el, mulțumește-i când este atent cu tine și spune-i unde greșește, fără să ții un întreg discurs pe această temă.

Sursa foto: 123rf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *