Ce-o fi cu Alina Plugaru? A luat o decizie-soc in legatura cu barbatii! Garantat, nimeni nu se astepta la asta!

Nu numai ca s-a saturat de barbatii dornici doar sa-i treaca pragul dormitorului si ca nu suporta sa locuiasca decat singura… Pentru Alina Plugaru barbatii nici nu mai exista. Ii catalogheaza drept „specie rara”.

Dupa aproape sase ani de cand a parasit, in plina glorie, platourile de filmare ale productiilor pentru adulti, Alina Plugaru a tras linie, a adunat si… i-a dat cu plus. Pe toate planurile, mai putin pe cel amoros. Dar nici nu se plange! Din contra, se lauda ca asa ii este cel mai bine.

Satula pana peste cap de barbatii dornici de aventuri, am zice chiar ca Alina s-a intorsc cu totul impotriva lor. Niciunul nu-i mai este pe plac, mai ales ca, din spusele ei, nici nu prea mai are de unde sa aleaga: „Ce barbati, domne? Unde mai exista barbati in Romania?! Sunt specie rara.”

„Nu simt nevoia de un barbat”

Fie ca mai sunt sau nu barbati in tara, Alina este oricum extrem de pretentioasa. Ca sa intelegeti mai bine, cea supranumita si „regina filmelor pentru adulti” a facut prototipul barbatului perfect….pentru ea. Nu isi doreste decat sa vina la ea pe un cal alb si sa o surprinda, ori de cate ori are ocazia, in cel mai romantic mod posibil.

Singura ei ocupatie este salonul de masaj

Alina aproape ca baga in foc ca n-o sa-si gaseasca niciodata sufletul pereche. Dar, drept vorbind, nici nu prea face nimic pentru asta. Zilnic, in afara ca se trezeste, face curatenie in casa, se imbraca si merge la salon, acolo unde sta pana la miezul noptii, blonda nu iese nicaieri. Daca n-ai cunoaste-o, ai zice chiar ca are de castigat vreun pariu, in urma caruia a jurat ca, pentru o perioada, nu se va abate de la cateva activitati bine stabilite.

Un lucru e cert: Alina si-a propus ca pana in luna august, cansd salonul intra in concediu, sa-si stranga banii necesari pentru a repeta experienta de anul trecut: un tur, cu yachtul, prin mai multe tari.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *