Il mai tineti minte pe Tarzan, spaima soselelor? Este incredibil ce face acum si cine a bagat “frica” in el!

Breazu Toma Iulian, soferul de tir care a facut istorie pe internet cu o filmare in care apare cum se destrabaleaza la volan s-a facut baiat cuminte: s-a casatorit si a facut un copil!

Sibian din Talmaciu, Iulian Breazu a devenit vedeta peste noapte dupa ce a fost filmat in timp ce dansa in cabina tirului pe care trebuia sa-l conduca. Toti cei care au vizionat inregistrarea si-au facut cruce si au spus ca doar o minune a facut ca barbatul sa nu faca un accident groaznic, mai ales ca in fata lui se aflau mai multe camioane.

Cu muzica populara bubuind la maxim in boxe, Iulian a dansat o saltareata de parca ar fi fost ultima din viata lui si, de efect, mai scotea si chiuituri care i-au facut pe internauti sa-l asemene cu celebrul Tarzan. Si asa i-a ramas numele!

A ramas fara carnet

A fost suparare mare pe capul lui cand s-a trezit cu Politia la usa lui si a ramas cu permisul suspendat pe trei luni pentru isprava lui din 2009. Inregistrarea a devenit atat de celebra si peste hotare, incat o echipa de la celebrul cotidian britanic The Sun au incercat sa dea de el pentru a obtine un interviu.

Tarzan a devenit celebru dupa ce s-a dezlantuit la volanul unui tir

Tarzan a devenit celebru dupa ce s-a dezlantuit la volanul unui tir

Pentru ca facea curse internationale, Tarzan a fost greu de gasit, motiv pentru care putini stiu ce mai face si cum arata astazi teribilsitul sofer de tir.

Cum era de asteptat, aflati ca nu s-a lasat de meserie si in continuare conduce tiruri, insa Tarzan a fost linistit cu forta de cine se astepta mai putin.

A devenit tata

Nu se gandea el acum cinci ani, cand dansa pe o melodie populara ca versurile care ii ardeau talpile aveau parca sa-i reflecte parca viitorul, la vremea aceea el fiind un burlac convins. “Barbatu-i care-i barbat, de femei e respectat”.

Tarzan a devenit tatic dupa experienta din tir care l-a facut celebru

Tarzan a devenit tatic dupa experienta din tir care l-a facut celebru

Tarzan a fost pus la punct de o sibianca frumusica, care l-a luat de barbat si i-a potolit iesirile periculoase. Mai ales ca de curand Tarzan a devenit taticul unui baietel care ii seamana leit!

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=1dgz-yE44aY”]

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *