Ce planuri are CRISTINA ICH pentru REVELION!

Sfârşitul de an ne determină întotdeauna să ne facem cât mai multe planuri pentru anul ce vine, dar pentru unii înseamnă şi puţină nostalgie atunci când se gândesc la bucuria pe care o simţeau când erau copii.

“Sărbătorile de iarnă nu mai sunt ce au fost odată. Când eram mică de Revelion stăteam acasă şi mă uitam la televizor, erau programe frumoase, vorbeam cu cei dragi, sărbătoream. Acum noi nu mai socializăm cu ceilalţi, suntem mai tot timpul în mediul virtual şi nici măcar nu mai comunicăm între noi cum făceam cândva”, a spus ea sincer pentru revista Ciao!.

Dacă mai toate fetele sunt preocupate să îşi găsească ţinuta de Revelion şi să aleagă cele mai luxoase localuri pentru noaptea dintre ani, ei bine, Cristina are alte planuri. “Eu nu prefer luxul. Nu sunt genul să îmi pun rochia sclipicioasă de seară. Îmi doresc ca la 12 noaptea să-i sun pe toţi cei dragi mie şi să stăm acasă de Revelion. Şi anul trecut am stat şi probabil că şi anul acesta voi face la fel”, a completat ea.

Cristina ICH a devenit cunoscută atunci când i s-a alăturat lui Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania. Frumuseţea ei a atras imediat atenţia celor din jur, iar filmuleţele de pe Youtube în care apare alături de BRomania au mii de vizualizări.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *