Mesajul usturător transmis de Cristina ICH clevetitorilor! Ce le-a transmis ”rivalelor”

Cristina ICH, devenită iniţial ”Regina Instagramului” iar apoi ajungând la statutul uneia dintre cele mai frumoase femei din România, este pe de o parte apreciată, iar pe cealaltă criticată. Uneori, femeile sunt geloase pe jumătatea de scenă a lui Matei de la BRomania, iar Cristina a avut un mesaj de transmis tuturor celor care o judecă!

Frumoasa moldoveancă de peste Prut a devenit cunoscută în micile scenete de comedie alături de Matei din trupa BRomania iar apoi a evoluat în mici secvenţe umoristice, uneori solo, care s-au bucurat de succes pe Youtube.

Alături de succes au venit şi criticile, astfel că artista a ales o manieră inedită să le dea peste nas clevetitorilor. Ea a postat, evident, pe reţelele de socializare, un mesaj scris. ”Apropo ca m-ati intrebat de o rubrica in care apar pe youtube si acesta este raspunsul meu!”, continuând cu mesajul vizual ”Nu pot să schimb felul în care gândesc oamenii despre mine, deci imi voi trăi viaţa şi voi fi fericită. Asta contează cu adevărat” este sloganul în limba engleză postat de Cristina.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *