Ce poate fi mai relaxant decat o masa cu prietenele, duminica seara, la mall! Vezi ce sotie celebra a facut asta!

Mamica grijulie, sotie perfecta si studenta model, despre sotia lui Pepe chiar se poate spune ca este femeia ideala. Unde mai pui ca pe langa toate acestea, Raluca nu a renuntat nici la iesirile cu fetele la mall. Macar la masa si tot iese.

De cand a trecut la statutul de femeie maritata, Raluca Pastrama o duce din ce in ce mai bine. Si chiar daca are multe pe cap, bruneta tot isi mai face timp si pentru ea.

Asadar, in rolul de mamica exceleaza, sotului ii face toate poftele si nu si-a neglijat nici studiile…la facultate nu are nicio absenta. Insa printre toate aceste activitati, o iesire cu fetele la masa este oricand binevenita.

Asa am gasit-o zilele trecute la un mall din Capitala. Impreuna cu o gasca impresionanta de prietene, Raluca a servit cina la un restaurant cu specific pescaresc. E drept, ea a ajuns putin mai tarziu. Si-a comandat ceva de mancare si s-a alaturat fetelor la masa.

Insa pana sa-si savureze preparatele, sotia lui Pepe a avut grija sa arate impecabil. Si-a aranjat tacticos parul si abia apoi a trecut la treaba.

A fost intrerupta pentru cateva minute de un apel telefonic, dar nu s-a intins prea multa. Raluca a preferat sa-si vada in continuare de ce avea in farfurie.

Detalii pe www.cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *