Ce s-a întâmplat după ce MARIA CONSTANTIN a recunoscut că a făcut SEX la „Fermă“! A renunţat la haine, iar noi avem imaginile! Oare cum va reacţiona MARCEL TOADER?

Imediat după ce s-a dezgolit de secrete şi a recunoscut că ea şi soţul ei, Marcel Toader, ar fi făcut sex în cadrul „Fermei Vedetelor“, Maria Constantin s-a dezgolit de acestă dată la propriu, când a rămas îmbrăcată foarte sumar.

Maria Constantin a rămas doar în costum de baie, ca să fim mai exacţi, iar acest lucru s-a întâmplat dintr-un motiv cât se poate de nobil, pentru că în primă fază a trebuit să convingă, alături de Sorana, un negustor să le dea de mâncare. Aşa că, Maria Constantin nu a mai stat pe gânduri şi s-a dezbrăcat de bluză, a rămas în costum de baie şi s-a apucat să-i spele negustorului maşina.

După acest moment, soţia lui Marcel Toader s-a bucurat şi de câteva clipe de respiro, când a fost lăsată de către Nea Raţă să se bucure de mare, iar în tot acest timp a fost filmată şi fotografiată în ipostaze cât se poate de sexy.

Maria Constantin s-a bucurat de câteva clipe la mare, după ce a spălat maşina unui negustor
Maria Constantin s-a bucurat de câteva clipe la mare, după ce a spălat maşina unui negustor

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *