Ce-și doresc ieșenii cu datorii la bănci? Și mai multe rate!

Ieșenii sunt îngropați până peste urechi în datorii, dar se topesc la gândul că și-ar putea cumpăra beemveu în rate. O analiză a companiei pe care o scriu pe toacă toți datornicii arată exact acest lucru.

În cadrul unui seminar desfășurat la Iași, Kruk România a aflat care sunt dorințele ascunse ale ieșenilor cu datorii. Să se fi gândit vreunul să iasă din toaleta (ca să ne exprimăm subtil și eufemistic) financiară în care cu grație a intrat? Nici vorbă! Ieșenii se gândesc, așa cum le șade mai bine, la cum să-și cumpere o casă, cea mai fițoasă mașină, una care-i va lăsa fără plombe pe vecinii din CUG, sau cum să plece în Bulgaria în vacanța de vară, să spargă creditele de nevoi personale cu spor. datorii_Kruk_logo„Românii au nevoie de sfaturi de viață pentru a reuși să-și depășească dificultățile financiare, ca apoi să afle cum să-și îndeplinească cele mai mari dorințe într-un mod cumpătat. Am aflat, prin această întâlnire, și ce se află în spatele cifrelor, adică oameni muncitori, cu așteptări firești și cu multe de oferit pentru societatea în care trăim. Cel mai important pentru acești oameni a fost să realizeze că puterea de a schimba ceva se află în ei”, a declarat, cu adâncime, în cadrul întâlnirii de la Iași, Simona Gherasim, life coach în cadrul companiei recuperatoare de creanțe.

Uraaa! Suntem campioni la datorii!

De altfel, persoanele cu datorii din Moldova au o pondere importantă în portofoliul Kruk România, în primul semestru Moldova fiind a treia regiune din care au provenit cele mai multe cazuri transferate, cu 40.295 de creanțe. Valoarea nominală totală a acestora a fost de 100 de milioane lei. Regiunea se află și în topul celor mai mari creanțe din portofoliul companiei. datorii_desenAstfel, cea mai mare sumă transmisă spre colectare către Kruk România în prima jumătate a anului este de peste 450.000 de lei, creanță a unei persoane cu datorii din regiunea Moldovei.

„Fiecare dintre noi dorește să își împlinească dorințele într-o zi în care nu va mai avea datorii. De aceea, Grupul Kruk a lansat, în urmă cu doi ani în România, Ziua Fără Datorii, o sărbătoare care ne reamintește tuturor necesitatea de a fi la zi cu achitarea obligațiilor de plată. 17 noiembrie, data la care se serbează această zi, reprezintă o ocazie pentru a face un rezumat al situației financiare personale, pentru a ne reaminti cui datorăm bani și cât și a acționa în sensul achitării datoriilor”, mai spun, zâmbitori, cei de la Kruk.

Noi nu le dorim decât succes în demersul nobil de a-i învăța pe ieșeni să zâmbească în ziua în care primesc mesajul cu rata de la bancă, pensia alimentară sau leasingul de la mașină!

Penelopa Mălai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *