Cea mai tare fotografie făcută de ALEXANDRA STAN. Pe la spate, într-o pereche de pantalonaşi minusculi, şi-a arătat…

După o perioadă în care o lăsase mai moale, Alexandra Stan a revenit la stilul care a consacrat-o: cel sexy! Fanii au fost aboslut încântaţi, fie că vorbim de romani, sau…alţi latini!

Alexandra Stan ţine legătura cu fanii ei din toate colţurile lumii prin intermediul reţelelor de socializare, aşa cum fac toate vedetele, dar şi oamenii obişnuiţi, în relaţia cu prietenii. Alexandra şi-a anunţat fanii că se află zilele acestea în îndepărtata Costa Rica, unde clima a făcut-o să se dezbrace…mai mult decît şi-ar fi imaginat admiratorii!

Cantăreaţa a postat o fotografie în care işi expune posteriorul în toată spledoarea lui, şi talia ca de viespe. Reacţiile fanilor au fost peste aşteptări, mai ales a celor locali, care i-au scris Alexandrei cât de mult apreciază o poză perfectă…a fundului!

ndului!

Trecând însă peste orice fel de glumă, Alexandra demonstrează, încă o dată, că are ce arăta, iar pantalonaşii care pot fi uşor confundaţi cu nişte chiloţi lasă să se vadă o privelişte care ar stârni imaginaţia oricui…un posterior bine tonifiat la sală…

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *