Cele mai enervante obiceiuri pe care le avem pe Facebook

În urma unui studiu britanic recent, patru din zece utilizatori ai Facebook-ului sunt de părere că prietenii lor nu ar mai trebui să posteze statusuri plictisitoare, precum: „Beau o cană cu ceai” sau „Mă uit la film”.

Totodată, britanicii nu sunt de acord nici cu membrii familiei sau prietenii care se pozează singuri ori cu cei care fotografiază mâncarea, fiind de părere că aceste obiceiuri sunt enervante, informează Daily Mail.Facebook_enervant

Studiul a scos la iveală faptul că în jur de 85% dintre britanici spun că fac un obicei din actualizarea statusului pe Facebook în legătură cu activităţile pe care le au într-o anumită zi, dar sunt de accord, totodată, că acestea sunt obiceiuri pe care le fac fără să îşi dea seama. Spre exemplu, aproape jumătate dintre noi spunem că, atunci când luăm cina, stăm în acelaşi loc, pe acelaşi scaun.

La locul de muncă, spre exemplu, doar unul din cinci oameni recunoaşte că citeşte un e-mail de trei ori înainte să îl trimită.

Nu este surprinzător, totodată, că atât bărbaţii, cât şi femeile, nu sunt întotdeauna de acord cu obiceiurile partenerului. Ţinând cont, însă, de faptul că toate acestea sunt obiceiuri de o viaţă, 90% dintre britanici sunt dispuşi să se schimbe.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *