Cele mai tari locuri de agăţat din Iaşi

Vremea se încălzeşte constant, la fel şi inimile tinerilor dornici de aventură. Odată cu venirea primăverii şi a chefului de viaţă, am hotărât să expunem pe scurt, principalele sau cele mai eficiente metode de agăţat.

Printre locaţiile porivite pentru aceste „acţiuni de comando” trebuie menţionate zona Copoului, sălile de fitness, mall-urile, dar şi diferitele reţele de socializare. Bineînţeles că barurile, discotecile sau cafenelele nu fac notă discordantă, fiind chiar recomandate pentru astfel de activităţi… practice.

Fundaţie (Casa de Cultură a Studenţilor) – Fetelor, (mare) atenţie la motociclişti! În caz că aveţi treabă prin zona respectivă, vă recomand din suflet să adoptaţi o îmbrăcăminte decentă. Fără decolteuri, fustiţe scurte – că tot vine vara -, sau eşarfe mai colorate, altfel riscaţi să nu scăpaţi nefluierate, aplaudate sau chiar strigate. Dacă sunteţi însă amatoare de senzaţii tari şi iubiţi motocicliştii, nu ocoliţi zona Fundaţiei, cu predilecţie scările prăfuite şi pline de coji de seminţe.

Pe Copou cu maşinile (Bulevardul Carol I) – Este probabil, singurul bulevard cu cele mai puţine gropi din oraş. Dar, totodată, locaţia preferată a vitezomanilor pasionaţi de agăţat. Dacă sunteţi fete, mândre posesoare de automobil personal, tot ce trebuie să faceţi pentru a agăţa este să daţi ture pe Copou. Aveţi grijă la tramvaie, în special la cele de la Fundaţie! La deal, la vale şi tot aşa. Viteza recomandată este de 40 km/h, pentru a putea fi vizibile posibililor pretendenţi. Locaţia este perfectă, deoarece aşa puteţi şti dinainte dacă cel agăţat are potenţial financiar, în funcţie de maşina pe care o conduce. Sfat: dacă vi se pare costisitor să daţi atâtea ture de Copou, atunci opriţi undeva pe margine şi luaţi loc pe o bancă. Este imposibil să nu vă remarce careva! Locuri propice: parcarea de la parcul Expoziţiei, parcarea de la Stadion, dar şi băncile din apropierea Universităţii.

Baruri, discoteci, cafenele – Printre cele mai potrivite locuri de agăţat. Dar, în atenţia „macho men-ilor”: dacă „victima” ieşit cu prietenele în oraş, asta nu înseamnă că e liberă şi vrea să facă o colecţie de numere de telefon. Desigur, există şi o altă categorie de fete care vin special pentru a fi agăţate. Se pot deosebi cu uşurinţă datorită vestimentaţiei extravagante şi a machiajului strident. Nu de multe ori, au existat domnişoare care veneau devreme în Skin şi stăteau cu o doză de redbull în mână, până când un binevoitor le oferea ceva de băut, pentru a rămâne cât mai mult prin preajmă.

Printre locurile cele mai preferate de băieţii de bani-gata şi de domnişoarele stilate puse pe agăţat, menţionăm Verve, Skin, La Corniche (Mall), Time Out şi, mai nou, Queens. Pentru cei nu foarte pretenţioşi există Skye, Dublin, Zona, locuri în care nimic nu mai contează dacă băutura este suficientă.

La Iulius Mall – zona cafenelelor şi a Food Court-ului sunt preferate, însă nici magazinele nu sunt ocolite. În special Zara. De obicei, băieţii, în drumul lor spre raionul pentru bărbaţi, trec prin partea cu hainele pentru femei. Mai trag un ochi, mai întorc puţin capul, cine ştie ce pică…

Facebook – Desigur! Nu dă greş niciodată. Chiar şi din politeţe, tot îţi va răspunde, sau măcar un accept la „friend request” vei primi. Facebook-ul vine chiar şi în ajutorul celor mai timizi. Dacă ai văzut-o în oraş şi nu ai avut curaj să o abordezi, caut-o repede pe „fb” şi ceva-ceva tot va ieşi. Totul depinde de strategia pe care ţi-o construieşti.

Sala de fitness – Dacă îţi plac tipii mai „sportivi”, aici este locul potrivit pentru a-i găsi. Şi, mai corect spus, la cea mai fiţoasă sală de sport din oraş, Club Armony. Cum îi poţi deosebi pe “băieţii de bani gata” de „colecţionarii” simpli, pasionaţi de sport? Cred că mereu te întrebi cine sunt tipii care stau tot timpul pe aparate fără să facă nimic, dar te urmăresc insistent în momentul în care îţi faci exerciţiile. Ei bine, aceştia sunt cei care vin doar pentru a-şi parca maşina super luxoasă în faţa sălii de sport, cei care îşi expun cu fală cele mai scumpe echipamente sportive şi se împrietenesc la cataramă cu băieţii mai bine antrenaţi care să le „acopere” spatele. Reţeta de agăţat, aici, este una simplă. Roagă-l pe unul dintre băieţi să îţi arate cum merge un aparat de fitness. Va fi alături de tine pe tot parcursul antrenamentului…3 comentarii

Lasa comentariu
  1. Mihaela Rusu
    Autor

    „Locurile în care se agaţă sunt multe, Verve, Skin, Office…De multe ori mă abordează cu faimoasa întrebare: . Tipul de băiat care încearcă să mă agaţe este genul care face sală non-stop, îmbrăcat cu o cămaşă albă cât mai decoltată şi poartă cât mai mult aur, la gât, la mâini, peste tot! Iar eu le răspund . Încep să cred că tinerii din ziua de azi merg în club doar să  agaţe ceva. Din acest motiv se împodobesc cu tot ce au în casă, să fie cât mai strălucitori, cu cât mai multe bijuterii, fetele cât mai fardate, că altfel este o ruşine să ieşim în club fără aceste lucruri”

  2. Sorin
    Autor

    „Pe facebook mai agăţ din când în când. Pe Copou, din maşină, însă nu. Sunt genul clasic. Pe actuala mea iubită am abordat-o într-un  magazin din mall. În club le poţi oferi fetelor ceva de băut sau te poţi băga în seamă ceva de genul , . Sau te duci la o masă unde stau două fete, dar cu câteva locuri libere. Şi le întrebi dacă e liber locul ca să iei un scaun, dacă zic da, te aşezi la masă cu ele. Ideea este că, dacă eşti puţin simpatic şi ai un pic de papagal, combini lejer la fetele din ziua de azi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *