Celebra Catanga s-a aflat în ”Iadul de la Bamboo”: ”Era un fum ucigător… M-am descălţat şi am luat-o la fugă”

Cornelia Catanga s-a aflat în ”Iadul de la Bamboo” şi nu singură, ci alături de toată crema muzicii lăutăreşti.

Adrian Minune, George Udilă, Catanga şi fiul ei, Gigi Corsicanu – liderul galeriei Rapid şi unul dintre membrii clanului Carani s-au reunit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în crama de sub clubul din stânga Bamboo-ului pentru a petrece ”Revelionul Lăutarilor”. Numele mari ale muzicii lăutăreşti şi invitaţii lor au trăit momente de panică grozavă. Adrian Minune nu era singur, ci împreună cu fiul lui, Adrian. Marele absent de la Revelionul Lăutarilor a fost Florin Salam.

Imagini incendiu club Bamboo
Imagini incendiu club Bamboo

 

Focul care a nimicit clubul Bamboo s-a extins rapid şi către crama în care aceştia începuseră petrecerea cu tematica ”Te cunosc din mahala”. Cornelia Catanga a mărturisit că s-a speriat teribil, aşa că şi-a luat fiul şi a fugit degrabă afară.

”Fugiţi că luăm foc!”, a mărturisit Catanga că s-a auzit deodată. Cu toţii au lăsat tot ce aveau şi au luat-o spre ieşirea localului, încercând să scape.

Când şi-a mai revenit din sperietură, artista a realizat că se descălţase de cizme şi alerga cu ele în mână pe un gang către lacul Herăstrău.
”Eram în local în momentul în care fumul a pătruns acolo. Era un fum ucigător. S-a creat panică. Eu şi fiul meu, Alexandru, am fugit către ieşire. Fiindcă nu mai vedeam nimic din cauza fumului, am intrat pe un gang către lac. M-am trezit că eram cu cizmele în mână şi alergam. Abia după ce mi-am revenit am chemat un şofer să ne ia de acolo”, a declarat Cornelia Catanga pentru Cancan.ro.
Alte surse susţin că lăutarii şi-au abandonat instrumentele şi au plecat. Aceştia susţin că au fost chiar şi clienţi care au plecat fără să-şi achite notele de plată.
Artista a mărturisit că înaintea izbucnirii incendiului au avut loc momente, pe care acum le interpretează ca fiind premonitorii. Catanga a dezvăluit că toată seara la ”Revelionul Lăutarilor” s-au cântat numai melodii de jale.

SURSA: CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *