Chef Foa se însoară cu fiica patronului! Cum arată viitoarea mireasă

Juratul emisiunii „MasterChef” se iubeşte de ani buni cu managera lui, Ioana Balu, şi se pregăteşte curând de însurătoare.

Pasiunea pentru bucătărie i-a unit! Chef Foa, şi iubita sa, Ioana Aian Balu, se iubesc de trei ani şi s-au hotărât să facă pasul cel mare. Cei doi se pregătesc de nuntă anul viitor.

Florin Scripca (32 de ani) s-a făcut cunoscut după emisiunea „The Flavours, 3 bucătari”, difuzată la Prima Tv. Din toamna aceasta, el a fost cooptat de echipa Pro TV să facă parte din juriul emisiunii concurs MasterChef, alături de doi maeştri în bucătărie, respectiv Patrizia Paglieri şi Adrian Hădean. Chef Foa, aşa cum a fost „botezat” de prieteni, munceşte de la vârsta de 17 ani şi şi-a făcut ucenicia la Londra, lucrând la compania de catering a lui Jamie Oliver, dar şi pentru un pub cu o stea Michelin.

Întors în ţară, acesta s-a angajat la celebrul brand “Flavours Food Design”, locul unde şi-a găsit şi echilibrul profesional, dar şi cel personal, pentru că aici şi-a întâlnit marea iubire.

Din 2011, Chef Foa se iubeşte cu Ioana Aian Balu, fiica deţinătorului firmei de catering. Au fost prieteni, apoi şi-au dat seama că sentimentele lor sunt puternice, iar acum, după trei ani de iubire, Chef Foa şi Ioana se pregătesc de nuntă, conform click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *