CHELOO şi-a luat maşină! ”Câte concerte trebuie să bagi ca să plăteşti asigurarea”

Cheloo şi-a luat maşină şi este foarte încântat de noua achiziţie, chiar dacă autoturismul a fost fabricat în urmă cu 10 ani. Sunt foarte încântat de noul meu Logan din 1996. Motoraşul de 6L toarce timid”, a scris el pe Facebook.

Numai că maşina nu este Logan, ci un SUV pe care rapperul îl va folosi la competiţiile off-road, marea pasiune a lui Cheloo. La scurt timp, prietenii virtuali ai acestuia au început să comenteze. ” Cheloo, câte concerte trebuie să bagi ca să plăteşti asigurarea la maşină?”, a scris cineva. ” Ce Logan ? Ăsta e tanc toată ziua”, a fost un alt comentariu.

Cheloo a fost ridicat în luna martie de mascaţi şi dus în faţa procurorilor DIICOT din Ploieşti în urma unor percheziţii care au avut loc în Prahova, Bucureşti şi Ialomiţa.  La acea dată, poliţiştii au descins şi la Breaza, acolo unde artistul deţine o casă de vacanţă şi unde au fost găsite câteva grame de cannabis.

Cheloo este mândru de maşina sa
Cheloo este mândru de maşina sa

Cheloo a fost adus la parchet în calitate de suspect, împreună cu peste 90 de persoane. În urma audierilor, procurorii au decis să-l ancheteze în continuare sub control judiciar. În aceeaşi cauză au fost arestate preventiv opt persoane, cunoscuţi interlopi din zona Câmpina, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc.

Sursa cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *