”Să scăpăm lumea de resturi”. Cheloo îl desfințează pe Guess Who. Află de la ce a început scandalul

Paraziții au scos un nou album după o lungă absență, iar, într-una din melodii, îl desfințează pe Guess Who.

Cheloo, liderul trupei, s-a luat de Speak, iubitul Adelinei Pestrițu, iar acum a venit rândul unui alt cântăreț, căruia i-a dedicat câteva versuri. Este vorba de Guess Who, cel cu care a colaborat în trecut.”Foamea de bani vă lovește fix în față, când a disparut 3SE-ul ați rămas restul. Nu că-s de acord , dar toata lumea strigă m…Guess Who. Noi suntem 3, deci destui să facem presiuni, să scăpăm lumea de resturi că sunteți nuli”, sunt versurile melodiei.

Scandal monstru

Guess Who a intrat în vizorul lui Cheloo

Guess Who a intrat în vizorul lui Cheloo

Între Cheloo și Guess Who a izbucnit un scandal monstru în urmă cu trei ani din cauza banilor. Cei doi au colaborat o perioadă, însă au ajuns să se certe.
O să-mi bag … în Guess Who într-o zi. Mă p.. pe el şi îl bat când vrea muşchiul lui. Guess Who e p… mea, ca să se ştie. Nu mă mai pot abţine. Dacă Paraziţii o să-i facă o piesă o să iasă pe stradă cu coşul de gunoi pe cap„, au fost vorbele grele ale lui Cheloo către Guess Who.
Din prieteni, Cheloo şi Guess Who au devenit duşmani de moarte. Cel din urmă a decis să-şi facă un studio de producţie alături de Grasu XXL şi Spike, lăsându-i pe cei de la Paraziţii „fără clienţi”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *