Cică Ilie Năstase știe să dea nu numai cu racheta! Așa susține Brigitte Sfăt!

Căsătoriți de aproape 4 ani, Brigitte și Ilie Năstase sunt aproape de divorți. De o lună de zile cei doi trăiesc separat. Brigitte a plecat din casa unde locuia cu Ilie Năstase și s-a mutat într-un apartament din București. “În momentul de față suntem separați, dar nu suntem divorțati și nici nu am băgat divorț. Nu mă gândesc la asta.”, ne-a povestit Brigitte în exclusivitate.

llie Năstase şi Brigitte s-au despărţit din cauza unor certuri care durau de mai mult timp. Cel mai recent scandal a fost la lansarea magazinului de branduri al lui Brigitte unde cei doi s-au certat în văzul tuturor.

colaj-brigitte-1Fostul tenisman i-a tras o palmă soției sale fără să îl intereseze că existau mai multe persoane în zonă. Scos din sărite de faptul că Brigitte insista că ar fi plecat de acasă de o lună şi că nu mai există cale de împăcare, Ilie a început să-i arunce cuvinte greu de reprodus. După care, la câteva secunde, i-a dat femeii o palmă peste ceafă şi a luat-o de păr. Doamna Năstase nu s-a lăsat intimidată şi i-a comunicat soţului în ce termeni îi va acorda divorţul.

„Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de faţă suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva. În momentul de faţă suntem soţ şi soţie, foarte buni prieteni. Nu s-a rupt lanţul de iubire, dar poate e momentul să fiu cucerită… de el mă refer. Ar fi a treia sau a patra oară, nu-i nici o problemă”, a declarat Brigitte.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *