Încă un „dottore” în Consiliul Local

Dacă ar fi să judecăm patalamalele aleșilor noștri locali, cu siguranță că ieșenii nu ar trebui să mai aibă grija zilei de mâine. Începând de la specialiști în managementul organizațiilor și până la economiști sau juriști, consilierii locali sunt plini de diplome și de calificări care, teoretic, îi fac pe deplin competenți pentru dezvoltarea urbei.

Acestora li s-a mai adăugat recent un „dottore”, dar nu în sensul indicat de matrozul Băse cu privire la alte personaje, ci un doctor pe bune, cu diplomă scrisă ca la carte. Este vorba de consilierul liberal Vlăduț Ghizdovăț, despre care presa locală scrie că și-a dat recent doctoratul în „Comportamente neliniare în sisteme complexe de la scară nucleară la macroscară”.

E drept, bârfitorii nu prea știu cu ce se mănâncă lucrarea cu pricina, că după legile frecării și mișcarea unui corp pe planul înclinat au cam lipsit la lecțiile de fizică. Noi sperăm doar ca doctoratul să-i folosească din plin junelui Ghizdovăț. Iar dacă nu, atunci să treacă la ceva mai pe înțelesul nostru, precum teroria plombărilor de primăvară sau procedee complexe în toaletarea boscheților de tuia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *