Cînd ești supervedetă faci și cadouri de 30.000 euro! Ce i-a dăruit Selena Gomez iubitului ei

Selena Gomez și cântărețul The Weekend nu se mai ascund de ochii lumii. Aflată la New York  pentru a lua parte la Săptămâna Modei, Selena i-a organizat lui The Weekend o petrecere la care au participat prietenii lor apropiați.

Selena și The Weekend sunt îndrăgostiți până peste cap, iar asta se vede cu ochiul liber. De fiecare dată când au puțin timp liber cei doi profită să petreacă cât mai mult timp împreună.

Selena a paticipat la Săptămâna Modei de la New York, însă The Weekend a dorit să își facă ziua de naștere fix în acea zi. Astfel cântăreața a organizat o petrecere pentru noul său iubit la care au participat prieteni apropiați precum French Montana, 2 Chainz, Big Sean, Travis Scott. Selena Gomez a scos din buzunar 30.000 de dolari pentru  a închiria barul Dave & Buster`s, din Hollywood, aceasta petrecând alături de prieteni până la ora 2 noaptea.

The Weekend nu s-a lăsat mai prejos de ziua îndrăgostiților și a reușit să își ia revanșa față de Selena. Acesta a închiriat un iaht luxos unde a petrecut o seară romantică alături de iubita sa. Selena pare extrem de fericită alături de el, iar gura lumii nu le pune piedici în frumoasa relație aflată la început.

SURSA:viva.ro FOTO:instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *