Se întîmplă și prin alte părți! Ghici cîți ani a avut la prima naștere cea mai tînără mămică din Marea Britanie?

O tânără din Marea Britanie a fost abuzată în repetate rânduri de către fratele ei, în momentul în care avea doar 11 ani, rămânând însărcinată.

Acum, Tressa Middleton care a avut curaj să renunţe la anonimat şi să mărturisească în faţa oamenilor legii că a fost abuzată sexual, este din nou însărcinată. Mai mult, pe atunci ea a fost obligată să îşi dea copilul în grija serviciilor sociale britanice, în clipa în care s-a aflat că tatăl copilului era chiar fratele ei.

De asemenea, ea devenise şi dependentă de heroină, trecând la acel moment, în 2006 printr-o adevărată dramă, ajungând aproape de a-şi pierde viaţa. Aceasta se pare că a suferit imens şi când a fost forţată să renunţe la fiica sa şi nu a mai reuşit să dea de micuţă de atunci.

Tressa Middleton are acum 23 de ani şi se pare că a renunţat la consumul de droguri, iar de când l-a cunoscut pe Darren Youngcel care i-a devenit şi logodnic, viaţa sa s-a schimbat complet. Ea aşteaptă acum al doilea copil, potrivit Daily Mail, ea şi Darren străduindu-se din greu să rămână gravidă.

„De această dată, copilul se naşte într-o casă sigură şi fericită, cu doi adulţi responsabili, care sunt gata să îl adore şi să renunţe la orice ca să se asigure că el va avea o creştere sănătoasă şi fericită. Îi voi spune copilului despre sora mai mare. Nu va fi un secret, pentru că ea este o parte importantă a familiei noastre. Speranţa mea este ca, într-o zi, ambii mei copii să se întâlnească şi să ştie întreg adevărul despre cele întâmplate“, a mărturisit tânăra.

În plus, în clipa în care a rămas însărcinată la 11 ani, Tressa reprezenta o adevărată problemă pentru părinţii ei, pentru că fuma, se droga şi consuma alcool în exces.  De asemenea, ea nu a vrut nicio clipă să recunoască faptul că tatăl primului ei copil e fratele de 16 ani, protejându-l o perioadă pe acesta, însă într-un final a recunoscut.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *