Ciuhodaru dăunează grav sănătăţii

Stimate Ciuho, ne brănduim sau ne ţigănim?

Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru

“Noaptea sinucigaşilor”, “Iaşul, raiul consumatorilor de etnobotanice”, “Şi-a bătut nevasta, nemulţumit de rezultatul meciului cu Franţa”, “Alcoolemie record la Iaşi – 6,5 la mie, tot mai mulţi ieşeni beau alcool”, “Tot mai mulţi ieşeni suferă accidente casnice”, “Doi din trei ieşeni au consumat joi etnobotanice”, “Şi-a fracturat piciorul în timp ce călărea porcul”, “A încercat să se sinucidă ca Madălina Manole”, “A vrut să se sinucidă convins că un meteorit va lovi Pământul” sunt doar câteva dintre ştirile care sunt (sau pot fi) furnizate pe bandă rulantă de medicul-deputat, la primărie candidat, Tudor Ciuhodaru.

Ahtiat în a-şi construi o imagine la nivel naţional, Ciuhodaru şterge zilnic pe jos cu imaginea Iaşului în ţară.

Pentru bucureşteni, Iaşul a ajuns din “oraşul doctorilor şi studenţilor” în “oraşul etnobotanicelor şi beţivilor”. Pentru ardeleni, ieşeanul ar fi în stare să se sinucidă dacă îi este repartizată camera 13 într-un hotel din Cluj, în timpul unei vizite. Pentru constănţeni, ieşeni sunt românii care îşi bat cel mai mult nevestele, iar oltenii sunt bucuroşi că nu mai face nimeni bancuri cu ei de când a apărut Ciuhodaru la TV-uri.

În lipsa unui brand al oraşului, riscăm să devenim locul unde se adună toate relele. Odată deschisă Cutia Pandorei, Ciuhodaru profită în fel şi chip de puterea presei, iar atunci când ziaristul nu-i face pe plac, îl dă în gât la patron şi-l ameninţă cu destituirea.

Iată cum ar arăta o conferinţă de presă a primarului Tudor Ciuhodaru în anul de graţie 2013.

“Bună ziua. Pentru astăzi vreau să vă supun atenţiei trei subiecte – leşinul şefei Comisiei de Fond Funciar, criza de nervi de la Biroul de Comunicare şi măsuri pentru reducerea efectelor numărului 13 asupra angajaţilor din primărie. În urma investigaţiilor medicale specifice, am constatat că leşinul a fost produs de expunerea neregulată la factori de risc combinată cu ingerarea de medicamente antidepresive. Starea doamnei este stabilă, dar prognostigul rămâne rezervat, din cauza complicaţiilor ce pot apărea la căile respiratorii. Legat de criza de nervi, vreau să infirm din start speculaţiile din presă, am vorbit cu ei şi mi-au transmis că nu vor intra în grevă. Criza de nervi a fost produsul unei alte crize, suferite de unul dintre consilieri, care are epilepsie de lob temporal. Comunicarea între mine şi consilieri decurge excelent. Cine este nemulţumit, poate să plece! În al treilea rând, vreau să vă informez că am luat măsura desfiinţării camerei 13, care va purta, de acum înainte, numărul 14, iar 14 va fi 15 şi tot aşa. Precizez că numerele de la 1 la 12 nu vor fi schimbate. De asemenea, angajaţii vor avea liber în fiecare zi de 13 a lunii. Vă mulţumesc! Dacă aveţi întrebări, sunt dispus să răspund la ele”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *