Cloacă de manelişti şi infractori în căminul Akademos al Universităţii Cuza

După ce Universirtatea Cuza a investit sume uriaşe de bani pentru a oferi studenţilor săi toate condiţiile prielnice pentru studii, prin construirea unuia dintre cele mai moderne cămine hotel din Iaşi, acesta a ajuns o cloacă de manelişti.

“Căminul Akademos, cel mai nou şi mai modern cămin al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”, este amplasat central, în zona Râpa Galbenă, iar studenţii cazaţi aici pot ajunge la cursuri în mai puţin de 10 minute, pe jos”, se spune în prezentarea acestui cămin.

Ei bine, o parte dintre studenţii cazaţi acolo, care sparg banii babacilor ca seminţele la stadion, au uitat nu numai de cursurile care le sunt aduse aproape sub nas, ci şi de cei 7 ani de acasă, în condiţiile în care manelele se tăvălesc în boxele scoase pe geam, de crapă borcanele cu zacuscă de la ţară, iar aceşti învăţăcei care mai bine stăteau şi “mugetau” la coada vacii, încearcă să agaţe colege de-ale lor cu apelative de genu’: „curvo, ţi-a îngheţat nasu, hai să vezi ce poate grasu!”.

Camerele acestui cămin –hotel au câte două sau trei locuri, sunt dotate cu aer condiţionat, baie şi cabine de duş proprii, frigider, mobilier modern, conexiune la internet. Păcat că sunt locuite de interlopi care vor o diplomă! Oare atât de disperată după bani poate fi conducerea acestei universităţi încât să facă rabat de eticheta şi prestigiul său recunoscut, astfel încât să atragă în spaţiile sale tot felul de boschetari suburbani? Akademos, deci: Hai sictir!6 comentarii

Lasa comentariu
 1. me

  Ma amuza teribil. Am locuit in acest camin acum 3 ani de zile. Nu numai ca nu auzeai o manea in acel camin, nu aveai muzica in general. Este foarte liniste, foarte mult bun simt, cu o mare parte din colegi ma stiam din caminul Gaudeamus, si pot garanta ca e locuit de persoane f educate. De altfel, s-ar auzi in jurul caminului, ceea ce descrieti voi, daca ar fi adevarat, dar nu este. In primul rand, n-ai sa vezi boxe pe geam, sau altele…
  Articolul pare mai degraba redactat de cineva care n-a avut acces la un loc in acest camin, decat de cineva profesionist in ale jurnalismului… „hai sictir”nu e ceva ce vei putea auzi vreodata pe holurile Akademosului, prin urmare sunt triati studentii ce locuiesc acolo.

  Remarc o contradictie, ba se sustine ca cei care locuiesc in acest camin, cheltuie banii parintilor, sugerandu-se o situatie financiara buna, ba se vb d borcanele de zacusca de la tara… Va asigur ca nu venea nimeni acolo cu borcane de zacusca. Este amuzant si patetic articolul.
  Iar conducerea nu are cum sa fie disperata dupa bani, pt ca in cazul caminelor Akademos si Gaudeamus in fiecare an, cererea este mult mai mare decat oferta. Nu banii sunt pb, ci faptul ca nu oricine ajunge sa locuiasca acolo, si pe buna dreptate, ca sa nu se transforme in ceea ce descrieti voi aici!

 2. anonim

  Tin sa te contrazic.In primul rand articolul e un pamflet si trebuie tratat ca atare, in caz ca nu te-ai prins si totusi majoritatea lucrurilor precizate sunt adevarate.Exista multe persoane nesimtite,multi fitosi care nu pastreaza randul la cantina caminului,manelisti sunt si nu putini.Una e sa te deranjeze petrecerea de langa dar e penibil si strigator la cer sa fie si cu manele.

  • Ana

   Ai stat tu in camin sa auzi petrecerile „strigatoare la cer si penibile” cu manele? Ma indoiesc sincer, avand in vedere ca este total neadevarat. Da, figuranti sunt destui, dar nu deranjeaza pe nimeni. Esti prieten cu autorul cumva? 🙂 Sau te roade si pe tine invidia ca nu locuiesti acolo si nu ai suficienti bani cat sa te „spargi in figuri” ca acei studenti?

 3. me2

  Este total neadevarat ceea ce scrieti. in acest camin se intra pe baza mediei de intrare la facultate am colege care nu au intrat pt ca au avut medie mica….cat despre manele …..nu se aude nici un fel de muzica e liniste si motivul pentru care eu personal am ales acest camin sunt conditiile de studiu:)

 4. Ana

  Probabil cel care a incercat sa scrie acest „pamflet”, unul total nereusit, este vreun student frustrat care nu a reusit sa intre in camin, sau a fost dat afara din cine stie ce motiv (poate se descria pe el cu boxele pe geam cu manele si zacusca la borcan). Am stat 2 ani in Akademos si intentionez sa stau si acum pentru ca linistea si conditiile de aici rar le mai intalnesti intr-un camin de pe la noi… Ar trebui sa gandeasca putin ianinte sa scrie toate prostiile care-i trec prin cap din motive cunoscute doar de autor.

 5. Pingback: In ce orase platesti cel mai mult pentru cazarea la camin | Cele mai tari ponturi studentesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *