Cocoşatu a ”făcut-o” pe asistenta lui Capatos

Ana Maria Mocanu, asistenta lui Dan Capatos, a făcut cunoştinţă la sfârşitul săptămânii trecute cu ”Cocoşatu”.

Nu, nu este vorba de cel care are restaurantul din Băneasa unde lumea vine să mănânce cei mai mari mici, ci de ”managerul de la Prada”, care a făcut şcoala de şmecheri, aşa cum se recomandă chiar el pe contul său de Facebook.

George Damian, poreclit ”Cocoşatul”, un bărbat plin de bani şi mare amator de cluburi de noapte, a petrecut de minune vineri seara la secţiunea VIP a clubului Boa din Capitală, acolo unde s-a aflat şi Ana Maria Mocanu.

”Păcătoasa” nu era singură, ci împreună cu antrenorul de fitness Alexandru Florescu, vărul lui Pepe, însă acest lucru nu l-a descurajat pe ”Cocoşatu”. El a pus ochii pe asistenta lui Capatos de cum aceasta a intrat în club, iar, după mai bine de o oră, a trecut la fapte.

La un moment dat a tras aer în piept, s-a strecurat, printre ceilalţi clienţi, la doar jumătate de metru de Ana Maria şi a început să danseze erotic 🙂 lângă ea. ”Păcătoasa” i-a zâmbit, iar acest lucru i-a dat aripi ”Cocoşatului”.

Ana maria Mocanu, ”hărţuită” de Cocoşatu
Ana maria Mocanu, ”hărţuită” de Cocoşatu

S-a apropiat şi mai mult de tânără, şi-a încolăcit un braţ de gâtul ei ca un piton lacom, a început să se unduiască pe lângă trupul Anei şi să o sărute lasciv sub bărbie. ”Păcătoasa” s-a strâmbat la început un pic, însă, la scurt timp, a început să zâmbească, semn că George ştia ce face. Până la urmă, amândoi s-au simţit bine, iar distracţia a continuat până în zori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *