Cod galben de sani! Madalina Ghenea, fara sutien! „Tu ai bagat multi in sanatariu!”

Madalina Ghenea a sucit mintile multor barbati celebri, printre care si Leorda DiCaprio. Frumusetea ei rapitoare i-a adus o multime de roluri, cel mai apreciat in Dom Hemmingway, film in care a jucat alaturi de Jude Law.

Cei 200.000 de fani ai Madalinei Ghencea de pe Facebook au parte de imagini care de care mai sexy. Bruneta a urcat o imagine incedinara de la ultima ei sedinta foto, in care apare imbracata cu o bluzita foarte decoltata si un costum de baie minuscul.

Daca multe alte vedete sunt criticate in momentul in care urca poze provocatore pe retelele de socializare, Madalina Ghenea este laudata de toata lumea.
“Ai bagat multi in sanatoriu”, “frumoasa femeie”, “esti cea mai frumoasa din lume”, “nu poti fi reala”, “esti fermecatoare”, “esti femeia perfecta”, i-au scris fanii.

Butler nu vrea sa mai auda de ea!

Gerard Butler a suportat foarte greu despartirea de Madalina Ghenea, daca e sa ne luam dupa marturisirile unui apropiat al acestuia. Pentru a reusi sa uite mai usor, actorul se pare ca s-a refugiat in consumul de stupefiante, obicei mai vechi al starului.
„Butler nici nu vrea sa mai auda de ea, a trecut cu greu peste despartirea de Madalina Ghenea”, a povestit o persoana apropiata lui Butler.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *