Coincidență?! Cât de bine seamănă fosta și actuala doamnă Bănică jr.!

O grijă mare fierbe presa centrală de vreo câteva zile-ncoace, de ai crede că Prigoană şi Bahmuţeanu s-au despărţit din nou, iar Bianca lui Bote a rupt cununia cu meteorologul cel Slav de la Pro. Cum niciuna, nici alta nu s-au prins ca ştire, un eveniment de-a dreptul „senzaţional” ocupă cam degeaba, spunem noi, sticla televizoarelor şi spaţiul tabloidelor colorate de Bucale.

Lavinia_Parva_Andreea_MarinLa câteva luni de la divorţul oficial al moldovencei Andreea Marin de Ştefan Bănică jr., unii ziarişti cu fler au agăţat un alt subiect zemos din viaţa celor doi. Cică Bănică jr. a fost văzut pe o alee, în parc, alături de o altă frumoasă brunetă, Lavinia Pârva. Să nu căutaţi rime cu numele artistei (din câte am înţeles, a fost componentă a trupei Spicy)!

Din câte-am înţeles noi, colegele de prin show-biz o descriu ca o fată cu bun simţ, cam prea bine crescută, am spune noi, lucru pe care l-a apreciat şi Ştefan. Până aici, nimic senzaţional. Până la urmă, ce e rău că doi oameni liberi de contract se întâlnesc şi se simt bine împreună? Acest lucru l-a recunoscut chiar şi Andreea Marin, care nu vede o tragedie în divorţul de Ştefan Bănică jr.. Nici acesta din urmă nu se mai ascunde de nimic şi, de parcă ar fi tocmit acelaşi PR-ist cu Andreea, recunoaşte relaţia cu focoasa brunetă Lavinia.

„Un om matur, liber” să se iubească cu sosia fostei soții…

Problema apare însă atunci când ne gândim că Pârva nu e altcineva decât fătuca pe care paparazzi o surprindeau, cu vreo doi anişori în urmă, ieşind din apartamentul lui Ştefan, după vreo trei ore de stat împreună. Stefan_Banica_jrCopie fidelă a Andreei, Lavinia ar fi, bârfeşte lumea, chiar motivul divorţului răsunător al Zânei Surprizelor de la începutul acestui an, lucru pe care nu mai vrea acum nimeni să-l recunoască.

„Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii”, ne expediază Ştefan Bănică jr. într-un comunicat de presă, fără alte clarificări, rugându-ne să-i respectăm alegerea.

Şi chiar asta facem. Se vede treaba însă că despărţirea de moldoveanca noastră nu e chiar aşa de uşoară, de vreme ce şi-a tras la braţ tot o brunetă şi tot cu gropiţe în obrăjori. Aşa că, dă-i înainte, Ştefane, că-i dai bine! Dacă tot cu bunăciuni din astea o să faci cadouri presei, noi nu putem decât să te susţinem!

Laviniu Curvan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *