Constantin Deleanu, ţinând cu tot dinadinsul să pună mâna pe Cupajul Campionilor Europeni

Bossul companiei Cotnari, Constantin Deleanu, a anunţat recent că intenţionează să cumpere marca echipei Steaua, ca parte a campaniei de publicitate Cotnari – Unic Românesc. Deleanu mai are experienţa unei investiţii în sport, deţinând clubul de lupte Cotnari Scorpions, unde activează şi Cătălin Moroşanu. Dornic să-şi îmbogăţească palmaresul sportiv, paharnicul şef din Cotnari a purtat o discuţie cu Gigi Becali, cel identificat de multă vreme drept stăpânul a tot ce mişcă sub culorile Stelei.

Constantin Deleanu: Să trăiţi, domnu’ Becali, de la Cotnari vă deranjează directorul Deleanu.
Gigi Becali: Aaa, din Moldova sfântului Ştefan cel Mare, care taie capetele la hoţi şi scapă ţara asta de borfaşi şi de bandiţi şi de hahalere, că nu mai pot, sunt sătul de atâta hoţie şi banditism!

Sigur, sigur! Nu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar chiar am vrut odată să cumpăr sabia domnitorului Ştefan pe care turcii o ţin drept captură de război, însă nu m-am înţeles la bani.
Şi de ce nu mi-ai zis şi mie, că te ajutam cu nişte lovele, eu pentru ţară dau în stânga şi-n dreapta, nu mă uit la bani! Ah, ce bine mi-ar fi prins sabia aia la un brâu de cioban. M-aş fi plimbat prin Pipera ca un rege ce sunt!

Ce-a fost, a fost. Acum v-am sunat să vă spun că aş vrea să cumpăr brandul Steaua, marca echipei.
E scumpă, frate. Ăştia de la Armată o ţin sub cheie, ca pe tezaur.

Eu vreau s-o pun pe eticheta unui vin nou pe care o să-l producem aici, la Cotnari. Mă gândeam să ne asociem. Ştiţi cum e: vinul alb merge de minune cu brânzeturile fine. Eu cu vinul, dumneata cu brânza. Ce zici?
Adică eu să vin cu caşcavalul, cu paralele, şi dumneata să mă abureşti cu vreo Grasă? Oi fi eu oier la bază, dar nu mă vrăjeşti matale cu licorile din pivniţele Cotnariului. Ce, crezi că n-am mai băut vin de calitate? Păi, ce zace în pivniţele de la Athos, n-ai dumneata nas ca să simţi buchetul dumnezeiesc al agheazmei de acolo.

Domnu’ Becali, şi eu sunt investitor în sport. Îl ştiţi pe Moroşanu, e la clubul meu.
Mare şmecherie, luptătorul lui peşte. Uite, facem o gală între Zmărăndescu şi papagalul ăla din junglă, vrei?

Bine, să înţeleg că nu vreţi să ne întovărăşim şi să cumpărăm împreună marca clubului. Eu mă gândeam aşa: duminică o afişaţi la meci, iar în timpul săptămânii mi-o daţi mie, să joace în supermarketuri. Banii îi împărţim frăţeşte, ca doi răzeşi de-ai lui Ştefan cel Mare.
Omule, mă mai gândesc. Până una, alta, pune nişte Frâncuşă la rece. Şi nişte bani alături, că eu lucrez numai cu bani gheaţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *