Conu’ Simirad faţă cu reacţiunea

„Fenechiu e frumuşel, subţirel, dar anticarismatic”

Şeful judeţului Constantin Simirad a făcut-o pe analistu’ politruc deunăzi şi a întocmit analiza SWOT a unora dintre viitorii candidaţi la alegerile locale din 2012.

“Fenechiu e frumuşel, subţirel, însă are un dar în a fi anticarismatic, nu se prinde de om ceea ce zice el. Portarul de la CJ l-ar bate într-o cursă electorală. Dacă stă acasă, are şanse mai mari să câştige”, a spus oracolul din Miroslava despre potenţialul candidat la CJ.

Cât priveşte Primăria, Simirad l-a luat la mişto pe actualul edil, via Dumitru Oprea. “Domnul Oprea este bun, dar trebuie un pic să şlefuiască mânuirea dialogului cu preoponentul lui, să-şi tempereze reacţiile. Eu mă ofer să fac exerciţii cu el, aşa cum am făcut şi cu Nichita, care stătea câte trei ore să-şi noteze conştiincios, avea o frică extraordinară în confruntările cu Oprea”, a mai spus Simirad, amintind de bătălia electorală din 2008.

Drept bonus, Simirad şi-a anunţat propria candidatura doar dacă s-ar rupe PNL şi ar exista şansa unei alianţe în legislativul judeţean, numai bună pentru a-şi trece proiectele megalomanice.

“Mi-am luat inel de voievod care va fi sărutat doar de femei, iar mâna am să o dau doar la bărbaţi. Îmi mai trebuie coroană. (…)  Voi candida doar dacă există şansa unui consiliu majoritar. Dacă s-ar rupe PNL atunci am putea face o alianţă în CJ”, a subliniat starostele judeţului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *