Corina Cârlescu va lupta pentru titlul european

Corina Carlescu

Pugilista ieşeancă, de la CS Scorpions Iaşi, Corina Cârlescu, va lupta, pe 24 martie, la Bruxelles, cu belgianca Yolaine Lin De Lauf, pentru centura europeană EBU, la categoria Light Fly Weight.
„Dupa Leonard Doroftei şi Lucian Bute, boxul românesc are şansa unei noi centuri europene, de această dată la box feminin. Pentru Corina Cârlescu disputa de pe 24 martie, din Belgia, cu Yolaine Lin De Lauf, este cea mai importantă din ultimii ani. Corina a avut multe meciuri în străinătate şi a fost remarcată de câţiva impresari germani şi aşa a ajuns să boxeze într-un meci pentru titlul european. Deşi De Lauf este mai experimentată şi are avantajul că luptă «acasă», eu am încredere în Corina. Un succes al Corinei i-ar putea deschide drumul spre marile meciuri din America”, a spus Mihai Constantin.

“De când m-am apucat de box, am visat să ajung să mă bat într-un astfel de meci. Va fi greu, cu siguranţă, dar eu sunt pregătită pentru această partidă şi vreau să aduc centura la Iaşi”, a spus încrezătoare Corina.

Corina Cârlescu are 24 de ani şi a obţinut până acum 6 victorii şi 3 înfrângeri în boxul porofesionist, în timp ce Yolaine Lin De Lauf are 32 de ani şi 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Pentru pregătirea acestui mare meci, Corina Cârlescu a disputat o partidă, săptămâna trecută, cu bulgăroaica Aleksandra Petrova, pe care a câştigat-o însă foarte repede, prin abandonul adversarei, în prima repriză, din cauza unei accidentări la picior.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *