Corso, locul unde răbdarea-i inclusă în meniu

E una dintre cele mai vechi terase care au rezistat în centrul Iașului. E spațioasă, verde, răcoroasă în zilele toride de vară și, ce-i mai important, te învață valoarea… răbdării! Cred că deja ați regăsit în descriere imaginea perfectă a terasei Corso.

„Terasa Corso este unul dintre localurile cu tradiție din Iași, fiind un loc emblematic și reprezentativ în peisajul monden al Iașului. Corso_1Capacitatea este de 530 de locuri, din care circa 150 în interior, trei sferturi din terasă este acoperită, terasa are climatizare. Televizoare sunt atât pe terasă, cât și în interior, oferind posibilitatea de a urmări meciuri sau alte evenimente sportive importante televizate. Avem separeu pentru organizarea de petreceri private, wi-fi și livrări la domiciliu între orele 10.30 – 23.00”, spun cei de la Corso.

Bile negre și bile… tot negre

S-o luăm punctual, deci. Terasa acoperită este, într-adevăr, o bilă albă. Climatizarea, însă, nu chiar. Cu toate că ideea e bună, pusă în aplicare și în alte terase din Iași, modul de amplasare și temporizare a jeturilor de apă le face zile grele tinerelor gazele ieșite la un radler cu părul proaspăt plăcuit. Corso_2Vaporii umezi le încrețesc zulufii mai ceva ca la merinos. Păcat de munca lor!

Televizoarele sunt prezente mai peste tot. Doar că în interior rulează în special reclame la diverse tipuri de țigări, care de care mai slim, iar afară de cele mai multe ori am prins lecții mai mult decât necesare de supraviețuire în zone cu climă extremă, marca Discovery. Cât despre evenimentele sportive la cerere, vă invităm să încercați să convingeți chelnerițele să deschidă televizorul pe campionatul mondial de patinaj artistic. Chiar insistăm!

În separeu n-am intrat niciodată, întrucât nu suportăm mediile fără fum, iar livrarea acasă, ei bine, n-am încercat-o, dar judecând după livrarea promptă de care ai parte la masă, ne gândim că mai bine coacem o pâine dacă ne apucă foamea-n intimitatea apartamentului propriu. Sunt șanse să fie gata mai repede!

Cane Corso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *