Cosette Chichirău visează program ca la fabrică pentru parlamentari: opt ore pe zi!

Ridicolul în care ajung parlamentarii USR în încercarea lor de a place cu orice preț nu are limite. Pentru conformitate, și exemplificare, sa luăm penultima postare de pe pagina  de facebook a deputatului de Iași, Cosette Chichirău.

„Parlamentarii Uniunii Salvați România au anunțat că vor depune un proiect de lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari și introducerea unui program de lucru de opt ore pe zi.”

Eliminarea pensiilor speciale este un deziderat al multor cetățeni încă din momentul apariției legii, deci nu este o mare nouate. Ceea ce ne atrage atenția este „introducerea unui program de opt ore pe zi” pentru parlamentari. Serios doamna(domnișoara) Chichirău? Dar ce,  Parlamentul este vreo uzină de prefabricate în care se lucrează în trei schimburi a cîte opt ore fiecare? Acolo se legiferează, nu se dă la lopată. Poate doriți și norme care să fie îndeplinite de către aleși, iar dacă nu, poc, desfacerea contractului de munca. Și, dacă, prin absurd, partea a doua a legii propuse va trece atunci trebuie să vă gîndiți că numărul USR-iștilor din Parlament ar putea scădea cu unu. Senatorul Goțiu a fost surprins nu o dată, ci de două ori, pe cînd sforăia, de să dărîme Casa Poporului, în plină sesiune. Sau, poate, dacă doarme zilnic opt ore se cheamă ca și-a făcut treaba? Zicem și noi, așa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *