Dragomir le cere peneliştilor să schimbe macazul: de la fenechişti la băsişti

După ce a încercat mai toate partiduleţele de buzunar aşa-pretinse de dreapta, fostul prefect pedelist (pardon, apolitic!) Dragomir Tomaşeschi îşi anunţă intempestiv intrarea în cursa pentru conducerea PNL Iaşi. Şi nu o face oricum, prin vreo conferinţă de presă organizată cum se cuvine, cu fursecuri şi apă minerală pentru presă, ci printr-o postare pe Facebook.

Modalitatea aleasă pentru anunţul cu pricina este una de înţeles, pentru un fost prefect obişnuit să fluiere în biserică şi să dea cu paru-n agheasma de să sară stropi pe pereţi. Că, până una-alta, dacă la o conferinţă de presă trebuie să mai răspunzi şi la nişte întrebări, pe FB poţi spune ce bazaconii vrei, fără perdea.

Acuma, din anunţul lui Dragomir nu prea îneţelegem peste cine se vrea el şef: peste „fenechiştii” din PNL, ori mai degrabă peste fugarii de pe la PDL, Forţa Civică, ARD şi alte creaţii băsiste?! Iar dacă mai punem atacurile la adresa „sabotoarei” Gorghiu, atunci ne cam facem o idee despre ce răzbel se aşteaptă în coşmelia liberală din Podu Roş…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *