Costel Căşuneanu, învingător după accident

 Costelus Casuneanu

Costelus Casuneanu

Iaşul a găzduit, la finele săptămânii trecute, ediţia a IX-a a concursului „Iaşi Adventure Raid 2011”, ce face parte din Campionatul Naţional de Offroad.

La această competiţie a participat şi fiul omului de afaceri băcăuan, Costel Căşuneanu, împreună cu italianul Maurilio Zani.

La volanul unui autovehicul marca Jeep, Costeluş Căşuneanu a avut parte de senzaţii tari la Iaşi, unde a reuşit să se claseze pe primul loc la proba Extrem, după ce în prealabil s-a răsturnat cu maşina la o pantă foarte abruptă, aproape de Păun.

Locul II a revenit echipei Dan Cernisov – Marius Lupu, în timp ce bronzul a fost luat Fiko Istvan şi Miko Istvan, care şi-au asigurat astfel locul întâi în clasamentul general, cu trei etape înainte de final.

La clasa Open, primul loc i-a revenit echipei Andrei Degeratu – George Bobu, urmat de Radu Sauliuc şi Ştefan Pop şi perechea George Lazariu şi Cristina Lazariu.

La clasa Standard, pe primele trei locuri s-au clasat Dan Cernohuz – Radu Dorin, urmaţi de Levente Pal – Mihai Turcu şi Ion Iuga – Maria Iuga.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *