Preţuri mari, produse vechi, la marile brand-uri

Aşa-zisele mari brand-uri, pe care le găsim în mall-urile din Iaşi, au anunţat cu mare tam-tam colecţiile de toamnă-iarnă, la super-preţuri, însă totul este de fapt o mare ţeapă!

În primul rând, colecţiile de acum câţiva ani, de la reprezentanţele din străinătate ale acestor brand-uri sunt prezentate la noi ca fiind de ultimă oră. Pe de altă parte, colecţiile într-adevăr noi le găsiţi la preţuri mai mari unoeri şi cu 30-40 de lei decât dacă le-aţi lua din Ungaria, Austria sau Germania.

,,Mi-am cumpărat o vestă de la BSK din Viena cu 30 de euro. Aceeaşi vestă la Iulius Mall este 199.00 lei. Nu mai spun că o geacă la Zara, în Budapesta, este aproximativ 70 de euro, iar la noi am văzut-o cu 359.00 lei”, ne mărturiseşte Raluca, o tânără care adoră shopping-ul şi care preferă să meargă în străinătate pentru a-şi reînnoi garderoba.

Ea ne-a mai spus că majoritatea ţinutelor pe care le găseşti „afară“, la noi vor apărea peste vreo câţiva sau… deloc.

Şi Mădălina, o altă clientă a brand-urilor celebre doar la noi, s-a confruntat cu aceleaşi probleme: ,,Am vrut să-mi iau o vestă de la BSK şi la noi, în Iaşi, costă 199.00 lei. Am avut ocazia să merg la Munchen, unde am găsit-o la 20 de euro”.

În aceste condiţii, e lesne de înţeles de ce lumea nu se înghesuie la cumpărături, chiar şi atunci când marile brand-uri îşi lansează noile colecţii.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *