Credeați că politicienii nu folosesc facebook pentru „agățat”? V-ați înșelat!

Cunoscutul parlamentar Cătălin Rădulescu, supranumit “Deputatul Mitralieră”, a încercat să o “agaţe” pe Facebook pe Liliana Laffineur, artist plastic şi PR la localul Freddo din Centrul Vechi al Capitalei. 

Cătălin Rădulescu a încercat să o “vrăjească” pe aceasta, însă stupoare… ea a făcut toată conversaţia publică!

Sătulă de insistenţele lui Rădulescu, Liliana Laffineur i-a transmis acestuia, la un moment dat, un mesaj dur: “Nu mă interesezi ca bărbat!”. Văzând că nu mai are nicio şansă de reuşită, Rădulescu a început să îi scrie mesaje urâte Lilianei. “Oau. Adevărul e că eşti o femeie fatală şi eu un fraier. Mă faci să râd, i-a răspuns acesta. A fost momentul în care Liliana Laffineur a decis să îl pună definitiv la punct pe Cătălin Rădulescu. “Acceptă realitatea fără să jigneşti, domnule parlamentar. Nu mă consider femeie fatală dar nici o pradă uşoară. În rest, succes la agăţat pe Facebook. P.S. Când un bărbat insistă nu e neapărat fraier, doar agasant, i-a replicat ea.

text-agatatReacţiile au început să curgă pe pagina de Facebook a Lilianei Laffineur, toate criticându-l pe deputat. “Ce-mi plac bărbaţii de genul! Ăştia care nu sunt capabili să accepte frumos un refuz, a comentat o reprezentantă a sexului frumos. “Eu ţi-am zis că eşti femeia fatală!”, i-a transmis un bărbat Lilianei Laffineur.

Fără succes în dragoste, Cătălin Rădulescu nu traversează o perioadă deloc bună nici în politică. La începutul lunii aprilie, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să îl suspende şase luni din partid pentru câteva declaraţii legate de protestatarii din Piaţa Victoriei.

Politicianul şi-a atras porecla “Deputatul Mitralieră” după ce a declarat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou. Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”, a declarat acesta.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *