Credeți că Iulia Vîntur a fost singura iubită europeană a lui Salman Khan? Vă înșelați! Haideți să le vedem și pe celelalte!

CIAO.RO publică un reportaj extrem de interesant despre frumusețile europene din viața lui Salman Khan. Chipeșul actor indian pare a fi specializat în cuceriri pe bătrînul continent.

Încet, încet, Iulia Vântur (36 ani) și-a oficializat oarecum relația cu Salman Khan (51 ani), cei doi fiind fotografiaţi tot mai des împreună. După ce Iulia Vântur a mers împreună cu Salman Khan la celebrul Dalai Lama presa din India a speculat că în curând va fi şi o nuntă. S-a deschis şi o amplă discuţie despre celelate foste iubite europene ale vedetei indiene. Interesant este însă că, deși nu au fost puține la număr, Salman a procedat cu absolut toate în același fel – nu a recunoscut nici una dintre aceste relații, presa doar speculând pe seama lor.

Și, deși cel puțin în cazul unora, cum ar fi Katrina Kaif, cu care a avut o relație de câțiva ani, legătura era cât se poate de evidentă, cel supranumit Brad Pitt al Indiei a fost oficial tot timpul singur. Iar motivul este cât se poate de simplu – pentru ca filmele lui să aibă succes, fanele, deloc puține la număr, trebuie să știe că este disponibil, iar ele pot spera la nesfârșit că au o șansă cu el.

Trecând în revistă femeile de proveniență europeană cu care s-a iubit, ne-am dat seama că Iulia Vântur este pe același calapod: femeie frumoasă, dornică de afirmare într-o industrie bogată, așa cum este Bollywood-ul.

Elli Avram 2013, Suedia

Elli-Avram-6-755x1024Una dintre ultimele cuceriri europene de pe lista lui Salman Khan s-a scris în presa indiană că ar fi fost actrița suedeză de origine greacă Elli Avram (26 ani). La fel ca și în cazul celorlalte, au fost doar speculații, pentru că cei doi nu au vorbit niciodată despre o relație și nici măcar despre vreo idilă pasageră. Dar cum nu iese fum fără foc…

Claudia Cielsa 2009, Germania

claudia-ciesla-1-794x1024Ca mai toate femeile din viața lui Salman, și despre Claudia Cielsa (29 ani) doar s-a speculat că ar fi fost iubita lui. Născută în Polonia și cu o carieră de model continuată în Germania, blondina a debutat la 20 de ani ca actriță, iar câțiva ani mai târziu a ajuns și la Bollywood, unde de altfel l-a și cunoscut pe indian. Salman a recunoscut că a prezentat-o familiei lui, dar nu a spus explicit că ar fi iubita lui. Este aceeași rețetă folosită și în cazul Iuliei Vântur…

Katrina Kaif 2003-2010, Anglia

Katrina-Kaif-6-1024x768Katrina Kaif (33 ani) este una dintre femeile care au jucat un rol important în viața lui Salman, dar chiar și în cazul ei, povestea e aceeași pe care o știți deja. Deși încă din 2003 se specula că cei doi ar avea o relație, abia în 2010, după despărțirea lor, Katrina a recunoscut oficial că s-a iubit cu celebrul actor indian. Practic, deși au avut o relație de câțiva ani, în toată acea perioadă au negat că ar forma un cuplu și în viața reală, în filme fiind de multe ori parteneri. Katrina este, de fapt, și una dintre femeile despre care se spune că Salman a iubit-o foarte mult.

Lisa Lazarus 2010, Țara Galilor

Lisa-Lazarus-1-683x1024O situație trasă parcă la indigo cu cea a Claudiei Cielsa este și cea dintre Salman și Lisa Lazarus (29 ani), model și actriță originară din Țara Galilor. Britanica a ajuns în 2010 la Bollywood și, conform propriilor declarații, a fost luată imediat sub aripa lui protectoare de Salman, care a învățat-o totul despre cultura și filmul din India. În lipsa unor dovezi clare, la fel ca și în cazul Iuliei, presa indiană și cea britanică s-au limitat la speculații privind relația dintre Lisa și Salman.

Hazel Keech 2011, Anglia

Hazel-Keech-Sexy-Photo-738x1024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *