Mihaela Popa: Ce-a fost, ce-a ajuns şi cine ştie ce-o să mai fie…

Facebook-ul ăsta e plin de vorbe de duh. De cum ne trezim dimineaţa, suntem invitaţi la cafeluţă de duduiţe care mai de care mai apetisante, iar seara suntem îndemnaţi să avem somn liniştit şi vise zbuciumate. Pentru cei care mai pot să doarmă după atâta navigat printre sirene, bineînţeles.

În plus, de când cu invenţia lui Zuckenberg, mai învăţăm şi noi câte ceva de prin marii clasici, unii încă în viaţă şi care vor cu tot dinadinsul să revină pe scena publică. Aşa ne-am putea explica ultima postare pe FB a celebrei senatoare peneliste Mihaelei Popa, prin care ne dezvăluie citatul ei de viaţă pentru 2017.

Nu ştim dacă e vreo născocire proprie, că, de obicei, pe Facebook există o aplicaţie pentru orice: îţi citeşte gândurile, te transformă în personaj din benzi animate sau îţi arată cum vei arăta peste 20 de ani. Aşa că, dacă e să cităm de pe site-ul Mihaela Popa, ne spune uite-aşa: „De azi înainte, să uit ce-a fost, să apreciez ce-a rămas şi să aştept cu nerăbdare ce va urma”. Adâncă şi plină de sens cum o ştim, Mihaela Popa ne lasă pe noi să ghicim ce-a vrut să spună cu asta. Prin urmare, tradus, ar suna cam aşa: opt ani la Senat s-au dus cam repede, dar am rămas cu nişte bănişori în cont din leafa babană şi din fondu’ de rulment, cu nişte fonduri europene trase pe spuza soţului, iară dacă n-am mai prins un mandat, asta e! Poate data viitoare. Că tot se împart acum cărţile la Peneleu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *