Cristian Cioacă și-a organizat echipă de protecție în închisoare!

Cristian Cioacă, fostul poliţist condamnat în dosarul celei mai celebre dispariţii din ţara noastră, nu are deloc o viaţă uşoară în spatele gratiilor, din cauza profesiei avute în libertate! CANCAN.ro vă oferă acum detalii de ultimă oră despre “brigada” formată de Cioacă în spatele gratiilor, pentru a se proteja de ceilalţi deţinuţi care nu văd cu ochi buni prezenţa printre ei a unui fost om al legii.

Se pare că Cioacă s-a apropiat de un alt deţinut, care avea de suferit nu doar din cauza şicanărilor tot mai dese venite din partea celorlalţi deţinuţi, ci şi din cauza unor probleme de sănătate, iar cei doi s-au împrietenit după ce fostul poliţist nu a mai răbdat abuzurile şi i-a sărit în apărare. Mai mult decât atât, după o perioadă celor doi li s-au alăturat şi alte persoane condamnate de care Cristian Cioacă s-a apropiat în perioada trecută de la încarcerare, iar aceştia au acum grijă ca acesta să fie constant în afara oricărui pericol ce ar putea apărea în penitenciar.

elodia-cioaca-colajCristian Cioacă a fost trimis în judecată în 2013 de către procurorii Parchetului Instanţei Supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia Elodiei. Procurorii arătau în rechizitoriu că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul poliţist, care a susţinut mereu că este nevinovat, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *