Cruduţa l-a sedus iremediabil pe fiul guvernatorului Mugur Isărescu

Daniela Crudu s-a săturat să joace în liga juniorilor! Moştenitorii afacerilor cu fier vechi de la malul mării sau ai chestorilor locali, Divizia A din fotbal, băieţii de oraş şi chiar “Prinţul ţiganilor”, celebrul Leo de la Strehaia, nu mai au nici un secret pentru ea. Aşa că adevărata provocare abia acum vine!

Pe lunga listă a amorurilor divei de Ferentari şi-a făcut loc o “piesă” de colecţie. Cruduţa cea din topor, care spune lucrurilor pe nume atunci când îi vine, a pus mâna pe moştenitorul lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, un tânăr absolvent de Arhitectură, fără realizări profesionale notabile, care, anul trecut, ar fi trebuit să se însoare cu Olga, o finanţistă confortabil instalată într-un “birou mare şi frumos” la BNR. Dar să o luăm cu începutul…

O caută prin cluburile din Centrul Vechi

Anul 2015 a debutat în forţă pentru vedetuţa noastră. Crudu a redevenit asistenta lui Capatos şi a reluat şirul petrecerilor păcătoase, în clubul Bound din Centrul Vechi. Invariabil, în fiecare noapte de joi spre vineri, un tânăr rafinat, fără îndoială de bani gata, i-a tot dat târcoale. Imediat ce-şi termina reprezentaţia scenică, Daniela i se preda şi începea flirtul. Nu există om lucid, dintre cei prezenţi în local, care să nu fi remarcat interesul bărbatului pentru ea.

Anul trecut, era la un pas să se însoare

Şi aşa, din vorbă în vorbă, şampania curgea, chicotelile brunetei se înteţeau şi trăirile partenerului se intensificau. Şi acum, să vorbim despre acesta din urmă. Numele lui este Costin, are 27 de ani şi un tată care are în mână cheia vistieriei României. Până de curând, Costin, fiul lui Mugur Isărescu, părea să aibă viitorul amoros aranjat, însă nu ştii niciodată de unde sare o brunetă focoasă.

Implicat într-o relaţie stabilă şi longevivă cu Olga Radu, angajata celebrului său părinte, în iulie 2014, tânărul avea planuri serioase, de nuntă. Era nedespărţit de logodnica lui şi o plimba frecvent în vacanţe de lux, evident, cu consimţământul lui Isărescu.

Dar de când şi-a băgat Crudu coada, lucrurile nu mai arată… aranjate deloc.

L-a dus la ea, în Ferentari

Costin pare atât de prins în această idilă trăită între pereţii afumaţi ai cluburilor din Centrul Vechi, încât ar putea renunţa oricând la viaţa ordonată care până nu demult i se aşternea înainte. De câteva săptămâni, joi de joi, pierde nopţile doar pentru a petrece câteva ore cu Daniela. Invariabil, cei doi părăsesc localul împreună, spre dimineaţă, iar săptămâna trecută, potrivit surselor noastre, drumul li s-ar fi oprit în Ferentari, în apartamentul Cruduţei. Acolo unde, probabil, a rămas şi inima juniorului lui Isărescu.

O «cumnată» bazată

Dacă mezinul Costin a terminat Arhitectura şi se ocupă de magazinul de vinuri de la Drăgăşani al tatălui său, sora lui, Ileana Lăcrămioara, are un CV de-a dreptul fabulos. “Cumnata” Cruduţei a absolvit Harvardul şi este şefa pe România a unui gigant IT.

Un «socru» întreprinzător, cu greutate

Mugur Isărescu a fost numit guvernatorul Băncii Naţionale în 1990 şi, de atunci, grija lui este stabilitatea financiară a ţării. Un om cu multă şcoală şi apreciere internaţională, Isărescu a dezvoltat şi câteva afaceri de familie. Mai precis, are o exploataţie viticolă la Drăgăşani, Vâlcea, unde a deschis şi un magazin de desfacere, dar şi o pensiune.

Potrivit declaraţiei lui de venit din 2014, guvernatorul mai are o casă în comuna Gruiu, satul Siliştea Snagovului, un apartament în Bucureşti, bijuterii în valoare de 62.030 de euro, o colecţie numismatică estimată la 40.300 de euro, tablouri şi icoane de 23.300 de euro şi economii totale de 267.167 lei, 58.117 euro şi 18.850 dolari.

Nu s-a oprit la fotbal!

Daniela Crudu a reprezentat o tentaţie pentru mulţi bărbaţi din spaţiul public care au încercat să-i cumpere iubirea. Unii au reuşit, alţii nu. În momentul în care s-a întâlnit cu celebritatea, bruneta se iubea cu Bogdan zis “Mucifer”, un băiat de oraş care a susţinut-o la orice pas, dar a rămas cu buza umflată.

Cel mai notoriu scandal amoros care a avut-o în centrul lui a fost detonat de Leo de la Strehaia, care a declarat public că bruneta i-ar fi cerut 100.000 de euro pentru o noapte de amor “la pachet” cu Bianca Drăguşanu. A mai bifat un moştenitor al unei afaceri cu fier vechi din Constanţa şi un fiu de şef de poliţie. Relaţia cu Mihai Costea, condimentată cu bătăi şi crize de gelozie, a fost de departe cea mai cunoscută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *