CSMU Poli a adus în probe un portar care a trecut pe la Real Madrid… III

David Sierra Manzanares

David Sierra Manzanares

După ce în această iarnă nu a reuşit să rupă gura târgului pe piaţa transferurilor, aducând sub formă de împrumut doar jucători care nu au avut loc la echipe de Liga I sau care erau prea tineri pentru a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, CSMU Poli Iaşi a adus în probe un portar spaniol, despre care se spune că a respirat aer „galactic“, în urmă cu vreo 14 ani.

Vestea a fost dată chiar de preşedintele demisionar Grigore Sichitiu, care a spus că îşi pune mari speranţe în David Sierra Manzanares, căci de spre el este vorba.

Vâlva făcută în jurul „marelui portar“ de 28 de ani s-a dovedit a fi un mare fâs, „galacticul“ luând gol în meciul amical, disputat sâmbătă de CSMU Poli Iaşi cu formaţia de Liga a III-a, CFR Paşcani.

Aşa stând lucrurile, e greu de crezut că antrenorul Adrian Falub va conta pe acest spaniol, mai ales că Anghelache şi Bălan nu s-a făcut chiar de râs în tur.

Mare jucător…!

David Sierra Manzanares a început fotbalul la vârsta de 10 ani, la formaţia Rayo Vallecano.

La 14 ani, Sierra a făcut pasul spre Real Madrid, unde a evoluat însă doar la echipa a treia şi a doua a clubului madrilen.

La 20 de ani, portarul a fost luat în lotul echipei mari, însă nu a confirmat şi a plecat în Liga a III-a spaniolă la Ponferradina.

În 2007, Sierra a ajuns la FC Fuenlabrada, tot în Liga a III-a, iar până în 2010 a jucat în a patra divizie spaniolă, tot cu aceeaşi echipă.

Anul trecut, Sierra şi-a încercat norocul în Porto Rico, la FC Bayamon şi FC Sevilla (n.r. – nu echipa spaniolă, ci una din Porto Rico, un fel de AS Roma din Botoşani).

Sichitiu Grigore

Sichitiu Grigore

Sichitiu, Ionică din povestea cu lupul

Şi dacă tot am amintit de preşedintele demisionar Grigore Sichitiu, să vă spunem că acesta încă stă în preajma formaţiei ieşene, deşi nu mai are nicio legătură cu aceasta încă de pe 16 ianuarie, când i-a expirat preavizul.

Surse din cadrul echipei ieşene ne-au spus că „marele conducător“ şi-ar cam dori să continuie cu Iaşul, mai ales că nu are nicio ofertă, dar că aşteaptă ca primarul Gheorghe Nichita să se roage de el.

Aceleaşi surse spun că Nichita l-ar mai vrea pe Sichitiu în Copou, dar nu este dispus să se umilească în faţa fostului şef giuleştean.

Astfel, Sichitiu se ţine băţos şi ameninţă cu plecarea: „Sunt decis 100% să plec de la Iaşi, deşi o fac cu inima îndoită. Nu am avut încă o discuţie cu domnul primar. Dacă nu se schimbă nimic, dacă nu avem un buget de achiziţii, nu are rost să mai continui aici. Voi ajuta Iaşul în cotninuare, prin aducerea de jucători, dar sunt decis să plec“.

Mergând pe această linie, Sichitiu riscă să păţească precum Ionică, în povestea cu lupul. Ştiţi voi!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *