Moartea din Carpaţi are gânduri de retragere

Catalin Morosanu

Catalin Morosanu

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, poreclit „Moartea din Carpaţi”, cel care s-a transformat rapid dintr-un bătăuş dur şi rău, într-un căpcăun simpatic şi charismatic pe la emisiunile TV de divertisment, va fi absolvent în acest an a două specialităţi din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, respectiv Drept şi Psihologie. Mardoiul care este şi imaginea vinoaselor de Cotnari la toate şuşanelele şi parangheliile organizate de Constantin Deleanu, s-a lăudat recent că va îmbrăca roba de avocat, după care va intra în politică, domeniu de unde… „se pot scoate bani mulţi”.

Deşi „Moartea din Carpaţi” nu a mai câştigat nici un meci de Doamne-ajută din superfight-urile locale K1, ori Local Kombat, viitorul absolvent de Drept şi Psihologie de la UPA nu disperă şi ia în considerare, la un moment dat, chiar părăsirea acestui sport extrem de dur şi de bărbătesc. Astfel, în ultimul timp, sportivul de kick-boxing a putut fi observat mai des în emisiunile de divertisment mai uşurele, cele de genul „Dansez pentru tine”, „Serviţi vă rog”, sau „Plasa de stele”, emisiuni la care se uită de obicei bucătăresele, pensionarii sau cei care taie frunză la câini. Aşa, ca noi.

Acest lucru i-a determinat pe mulţi ieşeni să se întrebe dacă nu cumva cariera sportivă a căpcăunului din Moldova a luat sfârşit. Este evident faptul că, în momentul în care încerci să îmbini o competiţie aşa de dură cum este K 1, cu dansul ori baletul, nu prea iese mare lucru.

„Cine mai e şi urâtul ăsta?”

Este de notorietate faptul că, în 2009, la Gala K1 „World Grand Prix”, în superfightul dintre Cătălin Moroşanu şi olandezul Erol Zimmerman, unul dintre primii opt luptători din lume, băiatul sensibil de la Cotnari şi de la „Dansez pentru tine” s-a făcut cam de cacao. În ultima vreme lui Moroşanu i-au ajuns la urechi şi multe vorbe grele de la cei care nu îl simpatizează deloc, însă sportivul spune că acestea nu l-au atins câtuşi de puţin. „Băi băieţi, ăsta sunt eu, nu sunt frumosul şi talentatul actor Brad Pitt, dar sunt mulţumit. Fiecare are farmecul lui. La început, mulţi erau intrigaţi că cei de la Cotnari au decis ca eu să fiu imaginea lor. Spuneau: «Cine e mă Moroşanu? Cine mai e şi urâtul ăsta?». Dar vorbele lor nu m-au atins. Unii mi-au spus că sunt mai frumos în realitate decât la televizor”.

„Mi-am cunoscut nevasta pe MIRC”

„Moartea din Carpaţi” şi-a cunoscut nevasta pe MIRC. La doar 28 de ani, Moroşanu, care are un copilaş de 2 anişori, se poate considera un om împlinit. El şi soţia lui, Georgiana, au băut din licoarea care-i va ţine împreună pe vecie: „Ne-am cunoscut pe MIRC, ea avea 17 ani, iar eu doar 18 ani. Am crescut împreună şi ne-am educat unul pe celălalt, chiar sunt fericit că am rămas cu ea. E o fată inteligentă şi frumoasă, toţi mă întreabă cum de am reuşit să o cuceresc”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *