Cu Factorul X au dat chix!

X Factor a dat chix la Iaşi! În primă fază, preselecţiile au avut loc la Centrul Expoziţional Moldova, o locaţie bună, spaţioasă dar mult prea departe şi necunoscută de mulţi ieşeni. Cea de-a doua fază a preselecţiilor a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, care a devenit arhiplină, încă de la primele ore ale dimineţii. Astfel, sute de oameni au fost nevoiţi să se calce în picioare pentru a demonstra juriului format din Adrian Sina, Paula Seling şi Mihai Morar că merită să meargă la Bucureşti, în finală.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Evenimentul a avut loc în perioada 24-25 iulie, prima zi fiind cea mai dură pentru participanţi întrucât temperatura din termometru trecuse cu mult de 30 de grade Celsius, iar numărul persoanelor creştea cu fiecare oră care trecea. A doua zi, lucrurile au stat cu totul diferit: oamenii erau plictisiţi, fără chef, unii chiar extenuaţi, uitându-se din cinci în cinci minute la ceas pentru a curma agonia.

Mihaela Palade, una dintre vedetele Bârfa de Iaşi a picat din păcate la probe, chiar dacă a fost apreciată de Răzvan şi Dani. Însă Alex Arnăutu, unul dintre soliştii trupei Shukar Nation, a luat preselecţia, urmând să arate întregii ţări că ieşenii au Factorul X! Doar organizatorii l-au transformat în Y.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *