Cu gaj la poartă, Butucă vinde Moldomobila la bucată

Adrian Butucă

Adrian Butucă

Adrian Butucă, fostul patron al Moldomobila, încă îşi mai trage partea leului din fosta  fabrică gajată la bănci. Deşi întregul patrimoniu este amanetat, Butucă a reuşit să încheie contracte cu diferite personaje controversate din Iaşi pentru valorificarea ultimelor bunuri din fostele hale de producţie.

„O parte din aceste hale au fost vândute de Fisc, Irinei Schrotter, care şi-a deschis o dichisită fabrică de confecţii. Pentru a nu ieşi în pierdere, Adrian Butucă, care şi-a mutat afacerile la Viena, a avut tupeul să facă contracte şi cu ţiganii pentru fierul şi tabla de pe halele gajate de bănci. Zilnic, maşini întregi de fier vechi şi tablă cară aceste materiale care se decopertează de pe aceste hale şi iau drumul Remat-ului”, ne-a declarat un afacerist din zonă.

În condiţiile în care creanţele se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro, iar Adrian Butucă îşi vede liniştit de alte afaceri la Viena, cât e dom’le de salvat o tablă? Aules-baules, măcar asta să nu ruginească fără să apuce să se „tranzacţionească”! Să mai facem şi noi nişte transformatoare, ceva acolo, pentru Relu!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *