Cui îi este frică de Nicuşor?

de Virginia Wolf

Nicusor Paduraru

Nicusor Paduraru

Liberalul Relu Fenechiu a scos sabia din teacă şi a început atacul împotriva contracandidaţilor pentru şefia judeţului, asta în ideea în care el încă trage nădejde că-i va ieşi media pentru a trece toate clasele în USL.

(Nicuşor Păduraru, n.r.) stătea şi plângea, m-am chinuit să-l fac consilier la un minister, dar nu am reuşit. Asta înainte de a deveni prefect. E un neica-nimeni”, a cuvântat Fenechiu. Liberalul a mai pus şi un pic de sare pe rană, afirmând ironic că Păduraru nu a fost prins în sondajul USL pentru că nimeni nu s-a gândit la el.

Nicuşor Păduraru nu s-a lăsat mai prejos şi, la scurt timp, a venit replica.

“E păcat că un liberal cu pretenţii începe campania vorbind urât. Nu m-aş fi putut aştepta la altceva de la Fenechiu, un fost bişniţar din studenţie, protejat de Miliţie şi un individ care încerca să facă trafic de influenţă când eram prefect, cerându-mi să ajut nişte rechini imobiliari”, a spus pedelistul.

Dragi cititori, ăsta e doar începutul! Urmează dezvăluiri în premieră despre vânzarea de casete porno în campusuri studenţeşti şi alte d’astea, pentru care vor curge râuri de cerneală, dar păcatul este că politicienii, în general, îşi schimbă doar partidul, nu şi năravul…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *