Cui ii revine averea milionarului! Prigoana si-a facut “testamentul”! Care este cea mai mare frica a lui: “Mi-e teama sa nu…”

Daca sotia credea ca mai are vreo sansa sa primeasca vreun cent din partea lui prigoana, poate sa-si ia gandul definitiv! Afaceristul s-a spoeriat rau cand a suferit un infarct, si-a facut deja testamentul si le-a impartit agoniseala celor patru baieti.
Scandalurile dintre Silviu Prigoana si cea care inca ii este sotie par interminabile, dar un lucru este cert. Averea afaceristului este pusa la adapost in caz ca se intampla vreun necaz si, ca sa nu existe surprize, totul le va reveni celor patru baieti. Asa ca, in caz ca celebra prezentatoare TV, cea care inca ii este sotie afaceristului, sau alta femeie spera cumva, la vreo mostenire din partea lui Prigoana, acum isi pot lua gandul definitive si irevocabil: “Ce sa-i las sotiei? Eu las copiilor. Sotiei sa-i lase ma-sa si cu tac-su, nu eu”, ne-a declarat afaceristul.

descărcare

 

Totul se imparte intre cei patru baieti

Si, pentru a pune punct speculatiilor, Prigoana ne-a marturisit in detaliu ce s-a intamplat sau ce se va intampla cu agoniseala lui de viata, dupa ce el nu va mai fi: “Eu n-am speriat atunci cand am facut un infarct si am zis ca poate, Doamne fereste, mai fac unul. Asa ca, dup ace mor eu, nu vreau sa vad ca se intampla ceva de genul cum se intampla acum cu fiii lui Dolanescu, cei care se cearta pe avere de nu stiu cati ani. Asa ca am facut cee ace se numeste concesiune, pentru ca la noi nu exista testament.

Si tot ce am se imparte celor patru baieti, iar sotia mea poate sa stea linistita, ca si Eduard si Maximus sunt pusi la adapost. Da, lor spre exemplu, nu le-am cumparat masini, ca nu au ce sa faca cu masinile la varstele astea. Dar am avut grija sa fie bine pentru toata lumea. Totul este perfect legal, am facut inclusiv expertiza psihiatrica pentru chestia asta”, ne-a mai marturisit afaceristul. 

Divortul s-a amanat

PRIG-SI-BAHMU1

Prezentatoarea TV a declarat public faptul ca va petrece Pastele acasa

Prigoana si sotia lui au avut astazi cel de-al doilea termen in procesul de divort, dar s-a amanat ca urmare a faptului ca instanta nu a fost de acord cu cererea de custodie exclusiva, depusa de prezentatoarea TV. Cei doi se vor intalni din nou, peste o luna, la Tribunal, dar Prigoana nu crede ca se va termina nici macar atunci procesul. 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *