Reacţia lui Capatos, după ce Mădălin Ionescu a spus că-l dă în judecata

„Războiul” dintre Dan Capatos şi Mădălin Ionescu continuă. După ce prezentatorul emisiunii „Wowbiz” a declarat că-l va da în judecată pe „rivalul” său, acesta din urmă a reacţionat. Dan Capatos susţine că, la baza acestui conflict, stau, de fapt… audienţele ambelor emisiuni de noapte.

După ce Dan Capatos a mărturisit, în show-ul lui, că prezentatorul emisiunii „Wowbiz” a greşit luându-i Mărioarei Zăvoranu un interviu pe patul de moarte, Mădălin Ionescu a declarat, public, că-l va acţiona în judecată.

În emisiunea de miercuri (22 aprilie) Capatos şi-a susţinut, din nou, punctul de vedere, afirmând că el nu-i va răspunde niciodată „rivalului” său cu aceeaşi monedă.

„Nu ai nicio vină, că nu i-ai băgat cuţitul în inimă. Mi s-a părut ceva inuman. Nu acuz pe nimeni de crimă. Am argumentat prin declaraţia doctorului Sinescu, care a scpus că stresul a fost un factor agravant major şi că este posibil ca acest lucru să-i fi grăbit sfârşitul.  Ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte, hărtuirea pe patul de spital, să arăţi cum vomită… Poate că ea (n.r Mărioara Zăvoranu) a vrut, dar ea mai ştia de mintea ei? Mi-e milă de cum am văzut-o pe Mărioara, în ultimele ei zile de viaţă„, a spus Dan Capatos, menţinându-şi astfel afirmaţiile făcute cu o zi înainte.

dan capatos madalin ionescu

Dan Capatos crede că interviul pe care Mădălin Ionescu i l-a luat Marioarei Zăvoranu, cu câteva zile înainte ca ea să moară, a contribuit la înrăutăţirea stării de sănătate a femeii de afacei care a decedat pe 17 aprilie

Prezentatorul emisiunii „Un show păcătos” crede că la baza acestui conflict între el şi Mădălin Ionescu sunt audienţele emisiunilor pe care cei doi le moderează.

„Ce-i enervează, de fapt, este că nu pot fi învingători. Sunt într-o competiţie reală, doar performanţele te pot face să mergi mai departe. Dar încearcă, cu metode specifice meseriei, să fii mai bun decat ceilalţi. Să nu te simtă omul că eşti fals.

Industria televiziunii se axează pe un singur target: 18-49 de ani urban. Este populaţia ţintă a oricărui emisiuni sănătoase. Acest target a arătat întotdeauna că Antena 1 a fost pe primul loc. Nu o să mai vorbesc despre asta, pentru că am impresia că trag ăn spate două emisiuni. Mergem şi la tribunal, mergem unde vreţi, dar anunţ că eu colegi de breaslă nu voi da niciodată în judecată.

Fiecare pe limba lui piere. 15 sezoane să fii pe primul loc e greu. E uşor să ajungi sus, dar este greu să te menţii”, a încheiat Dan Capatos.

 

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *