Cum a fost Roxana Nemeş filmată în timp ce face sex oral: „Eu sunt acolo”

Roxana Nemeş s-a aflat în mijlocul unui scandal sexual, în urmă cu patru ani. La acea vreme, în presă, au apărut mai multe imagini cu focoasa blondă în timp ce făcea sex oral unui bărbat, altul decât iubitul ei din acea perioadă, Radu Groza.

Roxana Nemeş a ştiut dintotdeauna cum să se facă remarcată. După ce a realizat mai multe pictoriale nud în revista Playboy, a pozat pentru ”Fata de la pagina 3” din Click!, ea a fost protagonista unui sex tape incendiar, în vara lui 2011, atunci când solista făcea sex oral, total dezinhibată, în faţa camerei de filmat.

nemes-4

Roxana Nemeş, filmată de fostul iubit în timpul unei partide de sex oral

Se pare că filmarea respectivă a fost realizată de un fost iubit al cântăreţei, cel mai probabil din răzbunare, pentru că s-a combinat cu impresarul Radu Groza. Deşi se vedea clar că este vorba de Roxana Nemeş în clipul respectiv, blonda a susţinut că nu ştie exact cine a putut să o filmeze.

“Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana Nemeş, în urmă cu patru ani.

roxana-nemes-6

Radu Groza, pe atunci iubitul ei, i-a ţinut partea în tot scandalul. “Tu nu eşti vinovată. Probabil nu ai văzut că eşti filmată. Ştim de şase luni de acest filmuleţ, cineva a vrut să ne şantajeze. Nu am negociat. Ştiam că iubita mea a avut un iubit acum câţiva ani, dar nu am ştiut că el a şi filmat. Mi se pare regretabil, un lucru urât. Eu nu mi-am filmat niciodată iubitele. Nu mă ocup de lucruri de genul ăsta”, mărturisea el.

Roxana Nemeş a recunoscut că ea este în imagini

Roxana Nemeş a fost cuplată cu fratele solistei Elena Gheorghe, Costin. Deşi s-a recunoscut în imagini, Roxana nu ştie cine a făcut public filmuleţul. Şi Costin, fostul ei iubit, a spus că nu el a filmat-o pe blondă: ”O ştiu pe Roxana. A fost şi ea aşa un pic cu mine. Nu am filmat-o eu, a mai fost şi cu alte persoane cunoscute”, declara fotbalistul, în perioada respectivă.

“Nu are nicio legătură. Nu am avut niciodată nimic cu Costin, este un băiat foarte ok. Nu este el”, a mai spus Roxana.

 

 

Sursa: click.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *